Bezárás

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

ÜZENETKÜLDÉS

28
135

Zöld nyugalom és városi pezsgés egyszerre? Mutatjuk, hol érdemes most lakást venned!

2017. április 11. | Forrás: www.femcafe.hu

Otthonkereséskor az egyik első eldöntendő kérdés, hogy belvárosi, központi helyen szeretnénk-e lakni, élvezve egy metropolisz nyüzsgését, vagy inkább a természetközeli létet választjuk, a központtól akár több órányira, az agglomerációban. Ha most Budapesten keresel lakást, akkor szerencsés vagy, mert a Kopaszi gátnál ugyanis egyik hangulatról sem kell lemondanod.

Városrendezés a Duna parton

2016. december 20. | Forrás: www.octogon.hu

Budapest talán legizgalmasabb városfejlesztési koncepcióját ismerhette meg a közvélemény néhány héttel ezelőtt. A városvezetők, újságírók, építészek és urbanisták számára azért is rendhagyó volt a BudaPart városrendezési tervének (masterplan) megismerése, mert idehaza szinte egyedülálló módon külföldi építészirodát bízott meg azzal a hazai tulajdonú Market Csoport és a Constellation Hotel Holding, hogy egy összességében 54 hektáros, de 65 százalékban park- és vízfelülettel rendelkező terület beépítési koncepcióját megalkossa. A 2006-ban alapított dán ADEPT építésziroda vezető tervezőjét és társalapítóját, Anders Lonkát kérdeztük egyebek mellett a tervezési folyamat első üteméről.

Indul a Kopaszi-gát hatalmas ingatlanfejlesztése

2016. december 20. | Forrás: epiteszforum.hu

BudaPart néven indul a Lágymányosi-öböl nagy ingatlanberuházása, amely terveit az Anders Lonka vezette dán Adept iroda tervezi. A Duna-parton megvalósuló 8-10 éves fejlesztés közel 600.000 négyzetméternyi lakó- és irodateret hoz majd létre. Lányi András beszámolója.

Új városnegyed a Kopaszi-gátnál - A természet és a vízpart harmóniája, közel a belvároshoz

2016. november 17. | Forrás: otthonterkep.blog.hu

A főváros XI. kerületének központi része, Újbuda több körzete is egyre népszerűbb a tágas, zöld terek, a kiemelkedően jó minőségű, új építésű lakásoknak és a változatos szolgáltatási palettának köszönhetően. Mi most a Lágymányosi-öböl környékét vesszük szemügyre.

Így nézhet ki a BudaPart projekt

2016. november 10. | Forrás: videa.hu

Budapest új városnegyede a 120 méteres felhőkarcolóval

2016. november 9. | Forrás: index.hu

Jövőre indulnak az építkezések, megnéztük, mi is születik a Kopaszinál

Letették a BudaPart beruházás alapkövét - Új városnegyed épül a Kopaszi gátnál

2017. június 15.

Budapest, 2017.06.12. - Ünnepélyes keretek között letették a BudaPart, Budapest egyik legnagyobb ingatlanfejlesztési projektjének alapkövét. A fejlesztő Property Market Kft. egyidőben két lakóház és egy irodaház építését kezdi meg.

Megtudtuk, meddig nőhetnek a lakásárak

2016. szeptember 13.

Szeptember 16-18. között tartják a LAKÁS 2016 kiállítás és vásárt a Millenárison. A rendezvényen részt vevő szakértők egyetértenek abban, hogy az újlakás-piac az év eleje óta szárnyal és ez jövőre sem lesz valószínűleg másképpen. Budapesten az év első nyolc hónapjában 210 új projektkeretében mintegy 6800 társasházi lakásjelent meg a kínálatban, emellett közel 40, összesen kb. 7500 lakást tartalmazó beruházás van előkészítés alatt. A tranzakciószám a 2016-ra becsült közel 150 ezer után középtávon beállhat a 170-190 ezres intervallumba. Jelenleg a befektetői vevők dominálnak, de a következő 5 évben közel százezren terveznek saját célra új lakást venni. A hazai lakóingatlan árak elmaradnak a térségbelitől, így még további növekedési lehetőség előtt áll ez a piac is.