Bezárás

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

ÜZENETKÜLDÉS

28
135

Mitől válik különlegessé lakhelyed?

2017. december 19. | Forrás: businessandcafe.blog.hu

Itt az idő, hogy megismerd egy vegyesfunkciós városnegyed előnyeit!

Komplex városnegyed-fejlesztés a Kopaszi gátnál

2017. november 16. | Forrás: trendfm.hu

Az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb városfejlesztési projektje valósul meg a fővárosban, a Lágymányosi-öböl partján. A BudaPart fejlesztés célja egy olyan, Budapesten egyedülálló városnegyed létrehozása, amely épített környezete kialakításával, a Duna-parti közparkhoz való közvetlen kapcsolatával kiemelkedő lakó- és munkakörnyezetet biztosít majd az itt lakók és dolgozók számára - fejtette ki A Nap vendége című műsorunkban Árendás Gergely, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatója.

Meddig fejlődik még a magyar ingatlanpiac?

2017. november 10. | Forrás: rtl.hu

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is tovább változik hazánk ingatlanszférája, ennek megfelelően pedig az árak is tovább növekednek. De vajon meddig tart még ez a fejlődés?

Dübörög az építkezés a Kopaszi-gáton

2017. november 10. | Forrás: trendfm.hu

Nem csak az első három épülettömb kivitelezése indult el a Kopaszi-gátnál, de az értékesítés is elkezdődött már.

BudaPart: 6 ütem, 10 év, 26 épület

2017. november 10. | Forrás: www.irodakereso.info

Csuhay Borbála, a Property Market Ingatlanfejlesztő értékesítési és vagyonkezelési igazgatója szerint itthon is képesek vagyunk olyan új városnegyedet építeni, amilyet eddig csak a nyugat-európai nagyvárosokban láthattunk – azok hibái nélkül. Valóban elkelt-e a BudaPart lakásainak első üteme, lesz-e elegendő kivitelezői kapacitás a különleges lokáció beépítésére és mi lesz a MOL- toronnyal – egyebek mellett ezekről a témákról beszélgettünk.

Budapestből zöld oázis - Tényleg ez a jövő?

2017. november 7. | Forrás: www.portfolio.hu

A nagyobb városfejlesztési programok kapcsán, akárcsak a nagyobb lakóparkfejlesztéseknél egyre gyakrabban találkozunk különböző újfajta kifejezésekkel, amelyek között különösen gyakori a rekreáció szó említése. A szó eredetileg a szabadidő eltöltésének kultúrájára utal, de tágabb értelemben a városlakók, a városrészt használók jó közérzetét is magában foglalja. Budapest bizonyos részeinek esetében is előszeretettel alkalmazzák ezt a jelzőt, ami mögött az ott lakók számára nyújtott többletszolgáltatás lehetősége szerepel.

Mi egy tökéletes iroda titka? Hogyan kell elképzelni a jövő irodáját?

2017. november 7. | Forrás: businessandcafe.blog.hu

Mitől lesz inspiráló egy irodai környezet? Milyen hozzávalók szükségesek ahhoz, hogy a dolgozók megfelelően érezzék magukat a munkahelyükön? Mivel érheted el, hogy a lehető legkreatívabban dolgozzanak a munkatársaid?

Néhány év múlva egy egészen más Budapesten sétálhatunk

2017. október 26. | Forrás: www.portfolio.hu

Budapesten járva szinte lépten-nyomon óriásdarukba ütközünk, bizonyítva, hogy gőzerővel zajlanak az irodaberuházások. Nem csak a teljes építési volumen nagy azonban, hanem néhány igazán gigászi projekt is épül a következő években. Az alábbiakban azokat a projekteket szedtük össze, amelyek méretben jelentősen meghaladják az eddigi legnagyobb épületeket is, így jelentősen átformálva a város adott részeinek arculatát.

A Mol Campus ékkő lesz a BudaPart szívében

2017. október 22. | Forrás: realista.hu

Bár a kereskedelmi ingatlanpiac sok tekintetben érinti az embereket, legyen az egy menő iroda vagy egy igényes üzlet a plázában, azért a MOL Campus terve jócskán meghaladta az átlagos ingerküszöböt. Ezért is kérdeztük meg Árendás Gergelyt, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatóját, hiszen ők építik a BudaPart új városnegyedet a Kopaszi gátnál, ahol az olajipari multi is székhelyet épít.

Sokszor elképesztő áruk van, mégis rengeteg érv szól amellett, hogy ilyen lakásokat vásárolj

2017. október 22. | Forrás: www.portfolio.hu

Az új lakások vásárlása mellett számos érv szólhat azok számára, akik befektetési céllal keresnek lehetőségeket az ingatlanpiacon. Ezek közé tartozik például a jövőben növekvő áruk, vagy a jó kiadhatóságuk. De aki igazán körültekintően vásárol az az átlag vevőnél magasabb hozamokat realizálhat. A tervezőasztalról történő vétel például általában a legolcsóbb, mint ahogy érdemes lehet egy-egy projekt induló ütemeit választani, hogy az átmeneti kényelmetlenségek után már egy teljesen megújult, felértékelődött környéken legyen lakásunk. Nem mindegy persze a lokáció, a városfejlődésének irányait is figyelni kell, egy jelentős irodapiaci bővülés előtt álló helyszín például már fél siker lehet.

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban

2017. október 22. | Forrás: femina.hu

A jövő városnegyede Budapesten.

Budapest: A BudaPartra költözik a MOL

2017. október 22. | Forrás: epulettar.hu

A Foster + Partners tervei alapján megvalósuló MOL Campus maximálisan illeszkedik a BudaPart fejlesztés beépítési koncepciójába és a Kopaszi gát közkedvelt közparkját semmilyen módon nem érinti. A BudaPart projekt szakaszos megvalósítását úgy tervezték meg, hogy a már megvalósult fázisok teljes mértékben kiépített infrastruktúrával rendelkezzenek.

Belvárosi életérzés pihenőövezeti extrákkal

2017. október 3. | Forrás: www.feol.hu

A statisztikák szerint a tavasz után az ősz a legerősebb évszak a lakáspiacon, hisz a szürkeség és a hűvösebb idő megérkezésével, a nappalok rövidülésével, nem, hogy alábbhagy, de egyre inkább erősödik az otthonok iránti kereslet. Azonban az őszi napokon sem ajánlatos begubózni a kis kuckónkba, így jó, ha lakóhelyünk közelében van lehetőségünk munka után kikapcsolódni, sétálni vagy barátainkkal beülni esténként egy kellemes helyre.

Lenyűgözően fog kinézni a MOL új székháza

2017. október 2. | Forrás: index.hu

120 méteres torony, a tetején közkilátóval. Az Uborka építészirodája tervezi.

2018 végén kezdődhet a legmagasabb toronyház építése

2017. október 2. | Forrás: www.origo.hu

Pár napja a Magyar Időkben megjelent publicisztikájában fejtette ki véleményét Fegyverneky Sándor, volt országos főépítész a Kopaszi-gáton két éven belül megépítendő toronyházról. Fegyverneky az Origónak elmondta, hogy a főváros leendő legmagasabb irodaházának tervei pár hét múlva lesznek publikusak.

Biztos anyagi lábakon áll a BudaPart ingatlanfejlesztési projekt

2017. október 2. | Forrás: realista.hu

A K&H Bank finanszírozza a BudaPart beruházás első ütemében készülő lakóházak fejlesztését. A BudaPart Otthonok első két – A és C jelű – lakóházára az építési engedély 2017. május 20-án emelkedett jogerőre, azóta a Market Építő Zrt. kivitelezésében folyik az építkezés, Újbudán a Kopaszi gát melletti fejlesztési területen. A két épület összesen 265 (az A épület 162, a C épület 103) lakással készül el, amik javarészt gazdára is találtak.

Elégedett lakók, prosperáló cégek - interjú a BudaPart beruházásról

2017. október 2. | Forrás: epiteszforum.hu

Városi léptékben is jelentős átalakulás történik Újbudán, a Kopaszi-gát szomszédságában - a főváros szívében kevés az ekkora, fejlesztésbe vonható terület. Mintegy tíz éves távlatban készülhet el az a vegyes funkciójú beépítés, amely Budapest leendő 6. legnagyobb közparkja és a sűrűbb, belvárosias jellemzők között teremt egyensúlyt. Schrancz Mihállyal, a BudaPart projekt fejlesztési igazgatójával Mizsei Anett beszélgetett.

Dél-Buda a magyar Szilícium-völgy, az irodisták paradicsoma

2017. október 2. | Forrás: realista.hu

A budapesti iroda alpiacokat bemutató sorozatunk újabb részében Dél-Budát mutatjuk be. Ez az egyik legpezsgőbb, legkeresettebb fővárosi irodalokáció, ahol gőzerővel épülnek az új épületek. Igazi infokommunikációs paradicsom.

Különleges városnegyed lesz a BudaPart – interjú Árendás Gergellyel

2017. október 2. | Forrás: realista.hu

Árendás Gergellyel (MRICS), a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatójával beszélgettünk a BudaPart városnegyedről. A minap letették a multifunkcionális fejlesztés alapkövét, így aztán beindult a gőzhenger. Első körben két lakóépület és egy irodaház fog épülni. A remények szerint a kiváló természeti adottságokkal rendelkező területen a magyar ingatlanfejlesztés ismét nagyot fog alkotni.

Zöld nyugalom és városi pezsgés egyszerre? Mutatjuk, hol érdemes most lakást venned!

2017. április 11. | Forrás: www.femcafe.hu

Otthonkereséskor az egyik első eldöntendő kérdés, hogy belvárosi, központi helyen szeretnénk-e lakni, élvezve egy metropolisz nyüzsgését, vagy inkább a természetközeli létet választjuk, a központtól akár több órányira, az agglomerációban. Ha most Budapesten keresel lakást, akkor szerencsés vagy, mert a Kopaszi gátnál ugyanis egyik hangulatról sem kell lemondanod.

Városrendezés a Duna parton

2016. december 20. | Forrás: www.octogon.hu

Budapest talán legizgalmasabb városfejlesztési koncepcióját ismerhette meg a közvélemény néhány héttel ezelőtt. A városvezetők, újságírók, építészek és urbanisták számára azért is rendhagyó volt a BudaPart városrendezési tervének (masterplan) megismerése, mert idehaza szinte egyedülálló módon külföldi építészirodát bízott meg azzal a hazai tulajdonú Market Csoport és a Constellation Hotel Holding, hogy egy összességében 54 hektáros, de 65 százalékban park- és vízfelülettel rendelkező terület beépítési koncepcióját megalkossa. A 2006-ban alapított dán ADEPT építésziroda vezető tervezőjét és társalapítóját, Anders Lonkát kérdeztük egyebek mellett a tervezési folyamat első üteméről.

Indul a Kopaszi-gát hatalmas ingatlanfejlesztése

2016. december 20. | Forrás: epiteszforum.hu

BudaPart néven indul a Lágymányosi-öböl nagy ingatlanberuházása, amely terveit az Anders Lonka vezette dán Adept iroda tervezi. A Duna-parton megvalósuló 8-10 éves fejlesztés közel 600.000 négyzetméternyi lakó- és irodateret hoz majd létre. Lányi András beszámolója.

Új városnegyed a Kopaszi-gátnál - A természet és a vízpart harmóniája, közel a belvároshoz

2016. november 17. | Forrás: otthonterkep.blog.hu

A főváros XI. kerületének központi része, Újbuda több körzete is egyre népszerűbb a tágas, zöld terek, a kiemelkedően jó minőségű, új építésű lakásoknak és a változatos szolgáltatási palettának köszönhetően. Mi most a Lágymányosi-öböl környékét vesszük szemügyre.

Így nézhet ki a BudaPart projekt

2016. november 10. | Forrás: videa.hu

Budapest új városnegyede a 120 méteres felhőkarcolóval

2016. november 9. | Forrás: index.hu

Jövőre indulnak az építkezések, megnéztük, mi is születik a Kopaszinál

Újra rangos nemzetközi díjat nyert a BudaPart fejlesztés

2017. november 24.

Kilencedik alkalommal rendezte meg a CIJ Awards magyar díjátadóját november 22-én a budapesti Mariott Hotelben a nemzetközi ingatlan szektor specialista szaklap, ahol a zsűrizés során az építész és ingatlanfejlesztő szakma vezető szakemberei, a BudaPart projektet választották 2017 legjobb lakóingatlan fejlesztésének.

A BudaPartra költözik a MOL

2017. október 2.

A világhírű Foster + Partners tervezi Budapest legmagasabb épületét. A BudaPart beruházás ingatlanfejlesztője, a Property Market üdvözli a MOL döntését, miszerint a Kopaszi gát melletti területen építi meg új székházát. A 2021-ben átadásra kerülő épület a világszínvonalat hozza el a magyarországi irodaház építészetbe.

Letették a BudaPart beruházás alapkövét - Új városnegyed épül a Kopaszi gátnál

2017. június 15.

Budapest, 2017.06.12. - Ünnepélyes keretek között letették a BudaPart, Budapest egyik legnagyobb ingatlanfejlesztési projektjének alapkövét. A fejlesztő Property Market Kft. egyidőben két lakóház és egy irodaház építését kezdi meg.

Megtudtuk, meddig nőhetnek a lakásárak

2016. szeptember 13.

Szeptember 16-18. között tartják a LAKÁS 2016 kiállítás és vásárt a Millenárison. A rendezvényen részt vevő szakértők egyetértenek abban, hogy az újlakás-piac az év eleje óta szárnyal és ez jövőre sem lesz valószínűleg másképpen. Budapesten az év első nyolc hónapjában 210 új projektkeretében mintegy 6800 társasházi lakásjelent meg a kínálatban, emellett közel 40, összesen kb. 7500 lakást tartalmazó beruházás van előkészítés alatt. A tranzakciószám a 2016-ra becsült közel 150 ezer után középtávon beállhat a 170-190 ezres intervallumba. Jelenleg a befektetői vevők dominálnak, de a következő 5 évben közel százezren terveznek saját célra új lakást venni. A hazai lakóingatlan árak elmaradnak a térségbelitől, így még további növekedési lehetőség előtt áll ez a piac is.