Bezárás

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

ÜZENETKÜLDÉS

28
135

Ma már a jövedelmező ingatlanfejlesztés is elképzelhetetlen brandépítés nélkül

2018. augusztus 6. | Forrás: www.digitalhungary.hu

Akkor lesz értékes és sikeres egy ingatlanfejlesztési projekt, ha a végfelhasználók igényeire optimalizálják a fejlesztési koncepciót. A budapesti ingatlanpiacon is egyre nagyobb az igény az alaposan átgondolt épületekre, a magas minőségű irodaház pedig egyre inkább fontos az employer branding szempontjából is – véli Schrancz Mihály, a Property Market fejlesztési igazgatója.

ÚJ GENERÁCIÓS VÁROSNEGYED ÉPÜL

2018. június 28. | Forrás: figyelo.hu

A Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. kivitelezésében megvalósuló irodák és lakások egyaránt nagyon kelendők – a beruházás sikereiről beszélgettünk a cég ügyvezetőjével, Árendás Gergellyel.

HOL TART JELENLEG A BUDAPART VÁROSNEGYED FEJLESZTÉSE? MIKOR KÖLTÖZNEK A LAKÓK ÉS AZ IRODISTÁK? – INTERJÚ ÁRENDÁS GERGELLYEL

2018. június 28. | Forrás: blog.iroda.hu

A BudaPart a főváros egyik legnagyobb szabású ingatlanfejlesztési projektje, amely egy vadonatúj városnegyedet hoz létre lakóépületekkel, irodaházakkal, szolgáltatásokkal és relaxációs területtel a Kopaszi-gátnál. De hol tart jelenleg a fejlesztés? Mi épül? Hogyan alakul az értékesítés? Lesz-e válság? Erről beszélgettünk Árendás Gergellyel, a fejlesztő Property Market Kft. ügyvezető igazgatójával.

Város a városban: ilyen lesz a BudaPart első üteme - interjú

2018. június 27. | Forrás: index.hu

A jövő városát reprezentálja Újbudán a főváros talán legmarkánsabb és egyben legélhetőbb lakó- és irodaépület beruházása. A Kopaszi-gát tőszomszédságában épülő BudaPart egyaránt kínál jó közlekedést, sport- és szórakozási lehetőségeket, ugyanakkor Duna-parti zöldövezetet és a 21. századi ember igényeinek megfelelő kényelmes és minőségi otthonokat, munkahelyeket. A tervek szerint az itt épülő lakó-, és irodaházakban élők és dolgozók számára számos közösségi funkció is elérhető lesz helyben. A projekt eddigi állásáról, a Kopaszi-gát helyzetéről és a „fun factekről” kérdeztük a BudaPart fejlesztője, a Property Market Kft ügyvezetőjét, Árendás Gergelyt.

Well-being a Duna-parton

2018. június 15. | Forrás: www.irodakereso.info

Csuhay Borbála, a Property Market Ingatlanfejlesztő értékesítési és vagyonkezelési igazgatója szerint a munkáltatók kiélezett versenyt folytatnak azért, hogy a tehetséges Y-, majd Z-generációs munkavállalókat magukhoz csábítsák és meg is tartsák. Ennek egyik eszköze az irodai környezet minősége. A bérlők változó igényeiről, Dél-Buda szárnyalásáról és a zöldmezős BudaPart fejlesztőire háruló felelősségről beszélgettünk.

BudaPart Gate - egy új városrész első irodaháza

2018. június 12. | Forrás: epiteszforum.hu

Jelentős beruházás zajlik Budapesten a Kopaszi-gát szomszédságában, ahol az elkövetkezendő években egy új városrész jön létre. A BudaPart projekt első épületeinek egyike a BudaPart Gate irodaház [Studio'100 Építésziroda], melynek koncepciójáról, a tervezés során felmerülő kihívásokról Szász László, Dombóvári János és Schranz Mihály mesélt Molnár Zsuzsannának.

Ők azok a hazai ingatlanosok, akik "mertek fityiszt mutatni"

2018. június 12. | Forrás: www.portfolio.hu

Városfejlesztésről, új budapesti városrészekről, építészeti trendekről és antitrendekről, a digitalizáció diktálta új igényekről és a siker kulcsáról beszélgettek az ingatlanszakma képviselői az UniCredit Bank által megrendezett ingatlanpiaci szakmai összejövetelen.

Multifunkciós lakónegyed épül Dél-Budán

2018. június 11. | Forrás: trendfm.hu

Csaknem egy éve, 2017. június 12-én indult el a BudaPart projekt kivitelezése a XI. kerületben a Lágymányosi-öböl mellett. A beruházás célja Budapest új, valódi 21. századi városnegyedének létrehozása, ahol napközben az irodában dolgozók, munkaidő után pedig a lakók teremtenek pezsgő közösségi életet. Mindehhez pedig a minden igényt kielégítő lakóingatlanokon és irodákon túl kiterjedt szolgáltatásokat és zöld munkakörnyezetet biztosít a fejlesztő.

BudaPart közterei és parkjai

2018. március 12. | Forrás: epiteszforum.hu

A BudaPart tervezett utcáiról, köztereiről és parkjairól beszélgettünk dr. Schrancz Mihállyal, a Property Market fejlesztési igazgatójával és a BudaPart beruházás szabadtér- és tájépítészeti tervezését végző S73 stúdió vezető tervezőjével, Mohácsi Sándorral.

2018 is erős év lesz az újlakás-piacon

2018. február 28. | Forrás: www.octogon.hu

A mai napon jelent meg a KSH gyorsjelentése a lakásépítésekkel, építési engedélyekkel kapcsolatban, mely 2017 I-IV. negyedévét elemzi. Árendás Gergely, a BudaPart beruházásért is felelős Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezetőjének szakmai állásfoglalása, melyet a fenti jelentés értékeléseként adott ki:

A-tól C-ig – BudaPart, I. ütem

2018. február 22. | Forrás: epiteszforum.hu

Megkezdődött az építkezés a Kopaszi gát szomszédságában, a BudaPart fejlesztési területén. Az irodákat, vendéglátó- és üzleti funkciókat és lakásokat befogadó városi léptékű beruházás első két megvalósuló lakóépületét Vikár András és Lukács István vezető tervezők mellett Mangel János, Bencsik Tamás, Dvorzsák Jessica, Szekér Ádám és Gál Árpád tervezők jegyzik. A két vezető tervezővel és dr. Schrancz Mihály fejlesztési igazgatóval Mizsei Anett készített interjút.

Luxusfizetés? Ugyan! Luxusmunkahelyre vágyik mindenki

2018. február 12. | Forrás: www.portfolio.hu

Az irodaházak fejlesztése mostanra sokkal több annál, mint az épületek felhúzása, majd bérbe adása. Teljes csapatok vannak, akik azon dolgoznak, hogy a munkavállalók és a bérlők igényei szerint készülhessen el az adott ingatlan. Ezen túl a minősítő rendszerek terjedése és a környezettudatos megoldások is egyre meghatározóbbá válnak. Hogy mik a legújabb trendek, arról Csuhay Borbálát, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. értékesítési és vagyonkezelési igazgatóját kérdeztük.

Itt születik a főváros új Váci útja?

2018. február 12. | Forrás: www.portfolio.hu

A budapesti irodapiacon a tavalyi év végén még mindig magasabb volt az irodaterületek iránti kereslet, mint az újonnan piacra kerülő kínálat, így a szabad területek aránya egyre jobban csökken. Részben ennek, részben pedig a kivitelezési költségek emelkedésének köszönhető, hogy mostanra ez a bérleti díjakban is megmutatkozik. Míg 2016-ban 5 százalékkal, 2017-ben több, mint 9 százalékkal mentek feljebb a bérleti díjak, a fejlesztők által is kedvelt alpiacokon azonban a hamarosan megjelenő új kínálat enyhítheti a problémát.

Ingatlan » Ingatlan iroda Luxusfizetés? Ugyan! Luxusmunkahelyre vágyik mindenki

2018. február 2. | Forrás: www.portfolio.hu

Az irodaházak fejlesztése mostanra sokkal több annál, mint az épületek felhúzása, majd bérbe adása. Teljes csapatok vannak, akik azon dolgoznak, hogy a munkavállalók és a bérlők igényei szerint készülhessen el az adott ingatlan. Ezen túl a minősítő rendszerek terjedése és a környezettudatos megoldások is egyre meghatározóbbá válnak. Hogy mik a legújabb trendek, arról Csuhay Borbálát, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. értékesítési és vagyonkezelési igazgatóját kérdeztük.

Hiába a luxusfizetés: erre vágynak a pályakezdő fiatalok

2018. február 2. | Forrás: www.penzcentrum.hu

"A HR stratégiának ma már egyre több helyen része, hogy a munkahely, az iroda minél kellemesebb, inspirálóbb teret nyújtson a képzett munkaerőnek" - vallja Csuhay Borbála. A Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. értékesítési és vagyonkezelési igazgatója szerint így az utóbbi években hazánkban is erősödő tendencia, hogy egyes ágazatokban a cégek plusz szolgáltatásokkal, well-being csomagokkal próbálják meg a legjobbakat magukhoz vonzani. Interjú

Mitől válik különlegessé lakhelyed?

2017. december 19. | Forrás: businessandcafe.blog.hu

Itt az idő, hogy megismerd egy vegyesfunkciós városnegyed előnyeit!

Komplex városnegyed-fejlesztés a Kopaszi gátnál

2017. november 16. | Forrás: trendfm.hu

Az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb városfejlesztési projektje valósul meg a fővárosban, a Lágymányosi-öböl partján. A BudaPart fejlesztés célja egy olyan, Budapesten egyedülálló városnegyed létrehozása, amely épített környezete kialakításával, a Duna-parti közparkhoz való közvetlen kapcsolatával kiemelkedő lakó- és munkakörnyezetet biztosít majd az itt lakók és dolgozók számára - fejtette ki A Nap vendége című műsorunkban Árendás Gergely, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatója.

Meddig fejlődik még a magyar ingatlanpiac?

2017. november 10. | Forrás: rtl.hu

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is tovább változik hazánk ingatlanszférája, ennek megfelelően pedig az árak is tovább növekednek. De vajon meddig tart még ez a fejlődés?

Dübörög az építkezés a Kopaszi-gáton

2017. november 10. | Forrás: trendfm.hu

Nem csak az első három épülettömb kivitelezése indult el a Kopaszi-gátnál, de az értékesítés is elkezdődött már.

BudaPart: 6 ütem, 10 év, 26 épület

2017. november 10. | Forrás: www.irodakereso.info

Csuhay Borbála, a Property Market Ingatlanfejlesztő értékesítési és vagyonkezelési igazgatója szerint itthon is képesek vagyunk olyan új városnegyedet építeni, amilyet eddig csak a nyugat-európai nagyvárosokban láthattunk – azok hibái nélkül. Valóban elkelt-e a BudaPart lakásainak első üteme, lesz-e elegendő kivitelezői kapacitás a különleges lokáció beépítésére és mi lesz a MOL- toronnyal – egyebek mellett ezekről a témákról beszélgettünk.

Budapestből zöld oázis - Tényleg ez a jövő?

2017. november 7. | Forrás: www.portfolio.hu

A nagyobb városfejlesztési programok kapcsán, akárcsak a nagyobb lakóparkfejlesztéseknél egyre gyakrabban találkozunk különböző újfajta kifejezésekkel, amelyek között különösen gyakori a rekreáció szó említése. A szó eredetileg a szabadidő eltöltésének kultúrájára utal, de tágabb értelemben a városlakók, a városrészt használók jó közérzetét is magában foglalja. Budapest bizonyos részeinek esetében is előszeretettel alkalmazzák ezt a jelzőt, ami mögött az ott lakók számára nyújtott többletszolgáltatás lehetősége szerepel.

Mi egy tökéletes iroda titka? Hogyan kell elképzelni a jövő irodáját?

2017. november 7. | Forrás: businessandcafe.blog.hu

Mitől lesz inspiráló egy irodai környezet? Milyen hozzávalók szükségesek ahhoz, hogy a dolgozók megfelelően érezzék magukat a munkahelyükön? Mivel érheted el, hogy a lehető legkreatívabban dolgozzanak a munkatársaid?

Néhány év múlva egy egészen más Budapesten sétálhatunk

2017. október 26. | Forrás: www.portfolio.hu

Budapesten járva szinte lépten-nyomon óriásdarukba ütközünk, bizonyítva, hogy gőzerővel zajlanak az irodaberuházások. Nem csak a teljes építési volumen nagy azonban, hanem néhány igazán gigászi projekt is épül a következő években. Az alábbiakban azokat a projekteket szedtük össze, amelyek méretben jelentősen meghaladják az eddigi legnagyobb épületeket is, így jelentősen átformálva a város adott részeinek arculatát.

A Mol Campus ékkő lesz a BudaPart szívében

2017. október 22. | Forrás: realista.hu

Bár a kereskedelmi ingatlanpiac sok tekintetben érinti az embereket, legyen az egy menő iroda vagy egy igényes üzlet a plázában, azért a MOL Campus terve jócskán meghaladta az átlagos ingerküszöböt. Ezért is kérdeztük meg Árendás Gergelyt, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatóját, hiszen ők építik a BudaPart új városnegyedet a Kopaszi gátnál, ahol az olajipari multi is székhelyet épít.

Sokszor elképesztő áruk van, mégis rengeteg érv szól amellett, hogy ilyen lakásokat vásárolj

2017. október 22. | Forrás: www.portfolio.hu

Az új lakások vásárlása mellett számos érv szólhat azok számára, akik befektetési céllal keresnek lehetőségeket az ingatlanpiacon. Ezek közé tartozik például a jövőben növekvő áruk, vagy a jó kiadhatóságuk. De aki igazán körültekintően vásárol az az átlag vevőnél magasabb hozamokat realizálhat. A tervezőasztalról történő vétel például általában a legolcsóbb, mint ahogy érdemes lehet egy-egy projekt induló ütemeit választani, hogy az átmeneti kényelmetlenségek után már egy teljesen megújult, felértékelődött környéken legyen lakásunk. Nem mindegy persze a lokáció, a városfejlődésének irányait is figyelni kell, egy jelentős irodapiaci bővülés előtt álló helyszín például már fél siker lehet.

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban

2017. október 22. | Forrás: femina.hu

A jövő városnegyede Budapesten.

Budapest: A BudaPartra költözik a MOL

2017. október 22. | Forrás: epulettar.hu

A Foster + Partners tervei alapján megvalósuló MOL Campus maximálisan illeszkedik a BudaPart fejlesztés beépítési koncepciójába és a Kopaszi gát közkedvelt közparkját semmilyen módon nem érinti. A BudaPart projekt szakaszos megvalósítását úgy tervezték meg, hogy a már megvalósult fázisok teljes mértékben kiépített infrastruktúrával rendelkezzenek.

Belvárosi életérzés pihenőövezeti extrákkal

2017. október 3. | Forrás: www.feol.hu

A statisztikák szerint a tavasz után az ősz a legerősebb évszak a lakáspiacon, hisz a szürkeség és a hűvösebb idő megérkezésével, a nappalok rövidülésével, nem, hogy alábbhagy, de egyre inkább erősödik az otthonok iránti kereslet. Azonban az őszi napokon sem ajánlatos begubózni a kis kuckónkba, így jó, ha lakóhelyünk közelében van lehetőségünk munka után kikapcsolódni, sétálni vagy barátainkkal beülni esténként egy kellemes helyre.

Lenyűgözően fog kinézni a MOL új székháza

2017. október 2. | Forrás: index.hu

120 méteres torony, a tetején közkilátóval. Az Uborka építészirodája tervezi.

2018 végén kezdődhet a legmagasabb toronyház építése

2017. október 2. | Forrás: www.origo.hu

Pár napja a Magyar Időkben megjelent publicisztikájában fejtette ki véleményét Fegyverneky Sándor, volt országos főépítész a Kopaszi-gáton két éven belül megépítendő toronyházról. Fegyverneky az Origónak elmondta, hogy a főváros leendő legmagasabb irodaházának tervei pár hét múlva lesznek publikusak.

Biztos anyagi lábakon áll a BudaPart ingatlanfejlesztési projekt

2017. október 2. | Forrás: realista.hu

A K&H Bank finanszírozza a BudaPart beruházás első ütemében készülő lakóházak fejlesztését. A BudaPart Otthonok első két – A és C jelű – lakóházára az építési engedély 2017. május 20-án emelkedett jogerőre, azóta a Market Építő Zrt. kivitelezésében folyik az építkezés, Újbudán a Kopaszi gát melletti fejlesztési területen. A két épület összesen 265 (az A épület 162, a C épület 103) lakással készül el, amik javarészt gazdára is találtak.

Elégedett lakók, prosperáló cégek - interjú a BudaPart beruházásról

2017. október 2. | Forrás: epiteszforum.hu

Városi léptékben is jelentős átalakulás történik Újbudán, a Kopaszi-gát szomszédságában - a főváros szívében kevés az ekkora, fejlesztésbe vonható terület. Mintegy tíz éves távlatban készülhet el az a vegyes funkciójú beépítés, amely Budapest leendő 6. legnagyobb közparkja és a sűrűbb, belvárosias jellemzők között teremt egyensúlyt. Schrancz Mihállyal, a BudaPart projekt fejlesztési igazgatójával Mizsei Anett beszélgetett.

Dél-Buda a magyar Szilícium-völgy, az irodisták paradicsoma

2017. október 2. | Forrás: realista.hu

A budapesti iroda alpiacokat bemutató sorozatunk újabb részében Dél-Budát mutatjuk be. Ez az egyik legpezsgőbb, legkeresettebb fővárosi irodalokáció, ahol gőzerővel épülnek az új épületek. Igazi infokommunikációs paradicsom.

Különleges városnegyed lesz a BudaPart – interjú Árendás Gergellyel

2017. október 2. | Forrás: realista.hu

Árendás Gergellyel (MRICS), a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatójával beszélgettünk a BudaPart városnegyedről. A minap letették a multifunkcionális fejlesztés alapkövét, így aztán beindult a gőzhenger. Első körben két lakóépület és egy irodaház fog épülni. A remények szerint a kiváló természeti adottságokkal rendelkező területen a magyar ingatlanfejlesztés ismét nagyot fog alkotni.

Zöld nyugalom és városi pezsgés egyszerre? Mutatjuk, hol érdemes most lakást venned!

2017. április 11. | Forrás: www.femcafe.hu

Otthonkereséskor az egyik első eldöntendő kérdés, hogy belvárosi, központi helyen szeretnénk-e lakni, élvezve egy metropolisz nyüzsgését, vagy inkább a természetközeli létet választjuk, a központtól akár több órányira, az agglomerációban. Ha most Budapesten keresel lakást, akkor szerencsés vagy, mert a Kopaszi gátnál ugyanis egyik hangulatról sem kell lemondanod.

Városrendezés a Duna parton

2016. december 20. | Forrás: www.octogon.hu

Budapest talán legizgalmasabb városfejlesztési koncepcióját ismerhette meg a közvélemény néhány héttel ezelőtt. A városvezetők, újságírók, építészek és urbanisták számára azért is rendhagyó volt a BudaPart városrendezési tervének (masterplan) megismerése, mert idehaza szinte egyedülálló módon külföldi építészirodát bízott meg azzal a hazai tulajdonú Market Csoport és a Constellation Hotel Holding, hogy egy összességében 54 hektáros, de 65 százalékban park- és vízfelülettel rendelkező terület beépítési koncepcióját megalkossa. A 2006-ban alapított dán ADEPT építésziroda vezető tervezőjét és társalapítóját, Anders Lonkát kérdeztük egyebek mellett a tervezési folyamat első üteméről.

Indul a Kopaszi-gát hatalmas ingatlanfejlesztése

2016. december 20. | Forrás: epiteszforum.hu

BudaPart néven indul a Lágymányosi-öböl nagy ingatlanberuházása, amely terveit az Anders Lonka vezette dán Adept iroda tervezi. A Duna-parton megvalósuló 8-10 éves fejlesztés közel 600.000 négyzetméternyi lakó- és irodateret hoz majd létre. Lányi András beszámolója.

Új városnegyed a Kopaszi-gátnál - A természet és a vízpart harmóniája, közel a belvároshoz

2016. november 17. | Forrás: otthonterkep.blog.hu

A főváros XI. kerületének központi része, Újbuda több körzete is egyre népszerűbb a tágas, zöld terek, a kiemelkedően jó minőségű, új építésű lakásoknak és a változatos szolgáltatási palettának köszönhetően. Mi most a Lágymányosi-öböl környékét vesszük szemügyre.

Így nézhet ki a BudaPart projekt

2016. november 10. | Forrás: videa.hu

Budapest új városnegyede a 120 méteres felhőkarcolóval

2016. november 9. | Forrás: index.hu

Jövőre indulnak az építkezések, megnéztük, mi is születik a Kopaszinál