Neked milyen a BudaPart?

Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három kategóriában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Megújul a Budafoki út és környéke

Megújul a Budafoki út és környéke, a 2022-ben a világ legjobb városnegyed fejlesztésének választott BudaPart következő ütemében. A fejlesztő Property Market projektjéhez kapcsolódóan számos olyan közmű és közlekedési infrastruktúra-fejlesztés valósul meg több lépcsőben, amivel a főváros XI. kerületének közterületei rendezettebbé és korszerűbbé válnak. A munkálatok soron következő, Budafoki utat érintő üteme május 15-én kezdődik. A kivitelezés során a Budafoki út, Dombóvári út és Hauszmann Alajos utca közötti szakaszán közműépítést, útépítési munkálatokat végeznek, biztonságos kerékpársávokat és jelzőlámpás csomópontokat épít ki a fejlesztő, valamint elkezdődik a Budafoki út zöldítése is.

Közvetlen buszjárat indul a BudaPart és a belváros között

Közvetlen buszjárat indul 107-es jelzéssel november 19-étől a BudaPart és a Keleti pályaudvar között. A már kiépített tömegközlekedési infrastruktúrával együtt három buszjárat és egy közvetlen villamosjárat, valamint a MOL Bubi közbringaszolgáltatás kapcsolja össze a BudaPartot a város többi részével.

Új kommunikációs vezető a Property Marketnél

2022 májusától Both Balázs tölti be a kommunikációs vezetői pozíciót Magyarország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cégénél. A szakember a felelős a Property Market és ingatlanfejlesztési projektjei – többek között a nemrég a világ legjobb városnegyed fejlesztésének választott BudaPart - teljes marketingkommunikációjáért, az egyes fejlesztések márkaépítéséért, értékesítéstámogató kommunikációjáért.