Bezárás

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

ÜZENETKÜLDÉS

28
135

A BudaPart egy megvalósuló álom. Igazi emberközpontú élettér, amelyben a környezetbarát csúcstechnológia, a gondos mérnöki tervezés és a természetközeliség inspiráló harmóniát közvetít. Megbecsüljük azt, amit a környezet és az urbánus közeg, azaz a folyó és a közeli belváros kínál a BudaPart helyszínén, és a területet ezekre a szinergiákra építve varázsoljuk harmonikus és inspiráló közeggé. Kiemelt célunk, hogy Budapest új városnegyede izgalmas színfoltot

jelentsen majd az ide költözőknek, a munkába járóknak, valamint a kikapcsolódási céllal érkező városlakóknak is. A BudaPart egyedi beruházás Magyarországon mind elhelyezkedésének, mind a zöld és vízterület magas arányának köszönhetően. Az 54 hektárnyi területből 11 hektárnyi vízfelület és 20 hektárnyi zöldfelület olyan érzést nyújt, mintha nem is egy nyüzsgő világvárosban lennénk.

KÖZLEKEDÉSI KAPCSOLATOK

Budapest belvárosának déli kapujánál helyezkedik el a terület, számos közlekedési módot és útvonalat kínálva a megközelítésre. A BudaPart az M1/M7, valamint az M6 autópálya bevezető szakaszánál, vagyis a nyugatról és délről a fővárosba tartó közlekedési folyosó közelében helyezkedik el. A Rákóczi hídnak, a Könyves Kálmán és Hungária körútnak, valamint az alsó rakpartoknak köszönhetően a város vérkeringésébe könnyen be lehet kapcsolódni.

A tömegközlekedést tekintve Budapest legújabb, 4-es metróvonala is a BudaPart vonzáskörzetébe esik. A 33 jelzésű busz köti össze a területet "Újbuda-központot érintve" a Móricz Zsigmond körtéri állomással. Az 1-es villamos több átszállási lehetőséget biztosít a város különböző részei felé. A vonal folyamatban lévő meghosszabbításával az Etele tér metró és távolsági busz megállója válik könnyen megközelíthetővé. A 133 E jelzésű busz közvetlen kapcsolatot biztosít a belvárossal (Ferenciek tere negyed óra), de egészen Újpalotáig eljuthatunk vele.

EGYEDÜLÁLLÓ HELYSZÍN

A XI. kerületben, Újbudán, a Duna mellett Kopaszi gátként ismert és közkedvelt szabadtéri pihenő, rekreációs és szabadidős központtal szemben, a Lágymányosi-öböl másik oldalán egy új városnegyedet építünk. A Kopaszi gát jelenlegi kellemes zöld környezete és hangulata fog átnyúlni az itt épülő városnegyedbe is.

További részletek

ALAPADATOK

Teljes alapterület
20 092 m²
Átlagos szintterület
kb. 2400 m²
Min. bérelhető terület
kb. 300 m²
Közös terület szorzó
2,99%
Üzemeltetési díj
1100 Ft m²/hó + áfa
Iroda bérleti díj
14,5-17,5 € m²/hó + áfa
Üzlethelyiségek
713 m²
Üzlethelyisegek bérleti díj
14,5-16,5 € m²/hó + áfa
Raktárterület
528 m²
Raktárterület bérleti díj
8 € m²/hó + áfa
Mélygarázs
405 hely
Mélygarázs díja
100 €/hely/hó + áfa
Min. bérleti idő
5 év
Kaució mértéke
3 hónap

TOVÁBBI ADATOK

  • konferenciaterem
  • étterem és kávézó
  • üzletek (pl. élelmiszerbolt, pékség, virágüzlet, újságos)
  • szolgáltatások (pl. posta, bank és bankautomata, fodrászat és kozmetika, tisztító, utazási iroda)
  • rekreációs lehetőség a parkban
  • fittness- és wellness, szabadtéri és beltéri sportolási lehetőség
  • szórakozási lehetőségek / amusement options
  • orvosi rendelő és gyógyszertár

KAPCSOLAT

Telefonszám
+36 1 241 0080

BÉRBEADÓ ÜGYNÖKSÉGEK

Szántó Tamara, MRICS

Szántó Tamara, MRICS
Associate, irodabérbeadási vezető

TELEFON
+36 30 249 5621
EMAIL
tamara.szanto@cushwake.com

Svéger Nikolett

Svéger Nikolett
Tanácsadó

TELEFON
+36 20 400 9061
EMAIL
nikolett.sveger@eston.hu

Csuhay Borbála, MRICS

Csuhay Borbála, MRICS
értékesítési és vagyonkezelési igazgató

TELEFON
+36 1 241 0080
EMAIL
sales@budapart.hu

TUDJON MEG TÖBBET AZ IRODAÉPÜLETRŐL!

Kérjük adja meg email címét az alábbi mezőben. A megadott email címre fogjuk kiküldeni a BudaPart Gate bemutató brossúrát.

Fejlesztő:

Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

A Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. munkatársai eddig közel 1,5 millió négyzetméter beépített területet, majdnem ötven sikeresen lezárt projektet és több ezer vételi és bérbeadási tranzakciót tudhatnak maguk mögött.

Kivitelező:

Market Építő Kft.

A Market Építő Zrt. hazánk egyik vezető építő és magasépítő vállalata. A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő cég 20 év tapasztalattal, valamint számos kiváló referenciával rendelkezik. Évi közel 50 beruházást valósít meg, 8000 megbízható együttműködő partnerrel dolgoznak együtt.

Városnegyed tervező:

Adept

A koppenhágai Adept készítette el a városnegyed koncepcióját, akik nemzetközi díjat is nyertek a stockholmi Royal Seaport terveivel. A budapesti környezetbe álmodott terv központi eleme egy hatalmas zöld park, amely köré közel harminc épületegyüttest álmodtak meg.