Hívj minket!
+36 1 241 0080
 

Az irodád

A BudaPart egy megvalósuló álom. Igazi emberközpontú élettér, amelyben a környezetbarát csúcstechnológia, a gondos mérnöki tervezés és a természetközeliség inspiráló harmóniát közvetít. Megbecsüljük azt, amit a környezet és az urbánus közeg, azaz a folyó és a közeli belváros kínál a BudaPart helyszínén, és a területet ezekre a szinergiákra építve varázsoljuk harmonikus és inspiráló közeggé.

Kiemelt célunk, hogy Budapest új városnegyede izgalmas színfoltot jelentsen majd az ide költözőknek, a munkába járóknak, valamint a kikapcsolódási céllal érkező városlakóknak is. A BudaPart egyedi beruházás Magyarországon mind elhelyezkedésének, mind a zöld és vízterület magas arányának köszönhetően. Az 54 hektárnyi területből 11 hektárnyi vízfelület és 20 hektárnyi zöldfelület olyan érzést nyújt, mintha nem is egy nyüzsgő világvárosban lennénk.

Ismerd meg a városnegyedet

Ismerd meg a városnegyedet
90% bérbeadva
Várható átadás 2020 Q1
BudaPart Gate

BudaPart Gate

Hazánk egyik legnagyobb olajipari vállalat székházának, a MOL Campus 120 méteres, ikonikus épületének közvetlen szomszédságában található irodaépület. A BudaPart irodaházai közül elsőként kerül átadásra. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően az irodaépületből látható az öböl vize, valamint a BudaPart tér, ami az új városnegyed kapuja lesz.

Építés alatt
BudaPart City

BudaPart City

A BudaPart egyszerre nyújtja az urbánus, nyüzsgő világvárost és a vízparti, természetközeli nyugalmat. A Dombóvári úton, egy bevásárlóutca forgataga adja a lüktetést az üzleti sikerekhez, miközben a városnegyed központi magját adó hatalmas park és a vízpart közelsége feltöltődési lehetőséget biztosít karnyújtásnyi távolságban. Az újabb generációs munkatársak is mindent megtalálnak majd egy ilyen munkahelyen, amely környezetében a mindennapi ügyintézés és a rekreáció lehetősége is adott.

BTS igény szerint
BudaPart HARBOR

BudaPart HARBOR

A Finta Stúdió által tervezett BudaPart HARBOR irodaház közvetlenül a Lágymányosi-öböl partján, a BudaPart városnegyed legdélibb részén egyedülállóan, BTS igények szerint valósulhat meg.

BTS igény szerint
BudaPart WATERFRONT

BudaPart WATERFRONT

A jelenleg előkészítés alatt lévő BudaPart WATERFRONT irodaházat a Fazakas Építésziroda tervezte. Az irodaház a beruházás 6. ütemében, BTS igények szerint valósulhat meg a MOL Campus mellett, a Kopaszi-gát kapujában.

Jelenlegi közlekedési kapcsolatok és környékbeli szolgáltatások

Ismerd meg a közlekedést

Budapest belvárosának déli kapujánál helyezkedik el a terület, számos közlekedési módot és útvonalat kínálva a megközelítésre. A BudaPart az M1/M7, valamint az M6 autópálya bevezető szakaszánál, vagyis a nyugatról és délről a fővárosba tartó közlekedési folyosó közelében helyezkedik el. A Rákóczi hídnak, a Könyves Kálmán és Hungária körútnak, valamint az alsó rakpartoknak köszönhetően a város vérkeringésébe könnyen be lehet kapcsolódni.

A tömegközlekedést tekintve Budapest legújabb, 4-es metróvonala is a BudaPart vonzáskörzetébe esik. A 33 jelzésű busz köti össze a területet "Újbuda-központot érintve" a Móricz Zsigmond körtéri állomással. Az 1-es villamos több átszállási lehetőséget biztosít a város különböző részei felé. A vonal folyamatban lévő meghosszabbításával az Etele tér metró és távolsági busz megállója válik könnyen megközelíthetővé. A 133 E jelzésű busz közvetlen kapcsolatot biztosít a belvárossal (Ferenciek tere negyed óra), de egészen Újpalotáig eljuthatunk vele.

Közlekedés térkép

Jelenlegi tömegközlekedés

 • 5 perc
  • 1 Etele út / Fehérvári út (17, 19, 41, 47, 48, 56)
  • 33 Móricz Zsigmond körtér (M4)
  • Vízitaxi belváros (M2, M3)
  • 154 Újbuda-központ (M4)
  • MOL Bubi állomás
 • 10 perc
  • 1 Népliget (M3)
  • 1 Kelenföld (M4)
  • 103 Kelenföld (M4)
 • 20 perc
  • 133E Ferenciek tere (M3)
  • 133E Astoria (M2)
  • BKK hajó (M2, M3, M4)

Tervezett tömegközlekedés

 • Fonódó villamos hálózat
  • Szent Gellért tér (M4) - 8 perc
  • Belváros (M2, M3, M4) - 15 perc

Kapcsolat

PROPERTY MARKET PROPERTY MARKET
telekesi-CSUHAY BORBÁLA, MRICS

Értékesítési és vagyonkezelési igazgató

+36 1 241 0080
sales@budapart.hu

CUSHMAN & WAKEFIELD CUSHMAN & WAKEFIELD
SZÁNTÓ TAMARA, MRICS

Associate, irodabérbeadási vezető

+36 30 249 5621
tamara.szanto@cushwake.com

ESTON ESTON
SVÉGER NIKOLETT

Tanácsadó

+36 20 400 9061
nikolett.sveger@eston.hu