Az irodád

A BudaPart egy megvalósuló álom. Igazi emberközpontú élettér, amelyben a környezetbarát csúcstechnológia, a gondos mérnöki tervezés és a természetközeliség inspiráló harmóniát közvetít. Megbecsüljük azt, amit a környezet és az urbánus közeg, azaz a folyó és a közeli belváros kínál a BudaPart helyszínén, és a területet ezekre a szinergiákra építve varázsoljuk harmonikus és inspiráló közeggé.

Kiemelt célunk, hogy Budapest új városnegyede izgalmas színfoltot jelentsen majd az ide költözőknek, a munkába járóknak, valamint a kikapcsolódási céllal érkező városlakóknak is. A BudaPart egyedi beruházás Magyarországon mind elhelyezkedésének, mind a zöld és vízterület magas arányának köszönhetően. Az 54 hektárnyi területből 11 hektárnyi vízfelület és 20 hektárnyi zöldfelület olyan érzést nyújt, mintha nem is egy nyüzsgő világvárosban lennénk.

Ismerd meg a városnegyedet

Ismerd meg a városnegyedet
100% bérbeadva
Átadva
BudaPart Gate

BudaPart Gate

Hazánk egyik legnagyobb olajipari vállalat székházának, a MOL Campus 120 méteres, ikonikus épületének közvetlen szomszédságában található irodaépület. A BudaPart irodaházai közül elsőként került átadásra 2020 februárjában. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően az irodaépületből látható az öböl vize, valamint a BudaPart tér, ami az új városnegyed kapuját szimbolizálja.

Átadva
BudaPart City

BudaPart City

A Dombóvári úttal párhuzamosan, egy bevásárlóutca forgataga adja a lüktetést az üzleti sikerekhez, miközben a városnegyed központi magját adó hatalmas park és a vízpart közelsége feltöltődési lehetőséget biztosít karnyújtásnyi távolságban. Itt helyezkedik el az irodaépület. Az újabb generációs munkatársak is mindent megtalálnak majd egy ilyen munkahelyen, amely környezetében a mindennapi ügyintézés és a rekreáció lehetősége is adott.

BTS igény szerint
BudaPart WATERFRONT

BudaPart WATERFRONT

A jelenleg előkészítés alatt lévő BudaPart WATERFRONT irodaházat a Fazakas Építésziroda tervezte. Az irodaház BTS igények szerint valósulhat meg a MOL Campus mellett, a Kopaszi-gát kapujában.

Átadva
BudaPart WATERFRONT

BudaPart DOWNTOWN

A BudaPart DOWNTOWN a városnegyed harmadik irodaházaként vegyes funkciós épületként jött létre, amelyben a modern irodahelyiségek mellett a Radisson szállodalánc legújabb, 198 szobás impozáns hotele is helyet kapott. Az épület szolgáltatásai között szerepel egy konferenciarészleg, egy Skybar, egy kiállítótér, egy étterem és egy fitneszterem is, melyeknek köszönhetően a DOWNTOWN irodaház üzleti, konferencia-és rendezvényközpontként is működik, ezzel a Buda Business District kiemelkedő épületévé válva.

Jelenlegi közlekedési kapcsolatok és környékbeli szolgáltatások

Ismerd meg a közlekedést

A városnegyed megközelíthetősége kifejezetten jó: 3,5 kilométerre lévő Deák tér például tömegközlekedéssel alig fél óra, autóval pedig 10-15 perc alatt jelenleg is kényelmesen elérhető. A terület tömegközlekedéssel való elérése folyamatosan bővül. Az 1-es villamos már Kelenföldig szállítja az utasokat, ami biztosítja a városnegyed összeköttetését az M4-es metróval, valamint körjáratként, hosszabbított útvonalon közlekedik a 154-es buszjárat, ami már érinti a Kopaszi-gát és a BudaPart területét is.

Ezen kívül, dél-budai buszjáratok útvonalának módosításával és járatsűrítéssel is fejleszti a beruházó a városnegyed elérhetőségét. Várhatóan a közeljövőben elkezdődhet a Budai fonódó villamos II. ütemének, valamint a Déli Körvasút fejlesztése már folyamatban van, ez utóbbinak köszönhetően a BudaPart is új megállót kap Nádorkert néven. Továbbá várható a Dél-Budát és Dél-Pestet összekötő Galvani híd megépítése, ami jelentősen hozzájárul majd a terület forgalom-csillapításához. Minden fázishoz kapcsolódóan saját fejlesztésű lámpás csomópontok kerülnek kialakításra, melyek nem jelentenek majd jelentős áteresztő kapacitáscsökkenést a beruházást határoló utakon.

Közlekedés térkép

Jelenlegi tömegközlekedés

 • 5 perc
  • 1 Etele út / Fehérvári út (17, 19, 41, 47, 48, 56)
  • 33 Móricz Zsigmond körtér (M4)
  • Vízitaxi belváros (M2, M3)
  • 154 Újbuda-központ (M4)
  • MOL Bubi állomás
 • 10 perc
  • 1 Népliget (M3)
  • 1 Kelenföld (M4)
  • 103 Kelenföld (M4)
 • 20 perc
  • 133E Ferenciek tere (M3)
  • 133E Astoria (M2)
  • BKK hajó (M2, M3, M4)

Tervezett tömegközlekedés

 • Fonódó villamos hálózat
  • Szent Gellért tér (M4) - 8 perc
  • Belváros (M2, M3, M4) - 15 perc

Kapcsolat

PROPERTY MARKET PROPERTY MARKET
Katkó Károly

Bérbeadási igazgató

+36 30 655 2648
katkok@propertymarket.hu

Property Market Property Market
Cseh Tamás

Senior értékesítő

+36 70 777 6837
cseht@propertymarket.hu

ESTON ESTON
SVÉGER NIKOLETT

Senior tanácsadó

+36 20 400 9061
nikolett.sveger@eston.hu