Bezárás

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

ÜZENETKÜLDÉS

28
135

A BudaPart egy unikális beruházás Magyarországon mind elhelyezkedésének, mind a zöld- és vízterület magas arányának köszönhetően. Az 54 hektárnyi területből 11 hektárnyi vízfelület biztosítja a beruházás épületeinek átszellőzését. Kiemelt célunk, hogy Budapest új városnegyede izgalmas színfoltot jelentsen majd az ide költözőknek, a munkába járóknak, valamint a kikapcsolódási céllal érkező városlakóknak is.

A megújuló városnegyedet határoló utak mentén irodaházak ölelik majd körbe a leendő lakóépületeket. A két funkció között csökkentett gépjárműforgalmú bevásárlóutca számos vendéglátóegységgel kerül kialakításra. A tervek szerint több sportpálya, hotel, óvoda, fitness/spa létesítmények is hozzájárulnak az itt lakók és dolgozók feltöltődésének ebben a kényelmes, nyugodt, mégis élettel teli új városrészben.

ÚJ VÁROSNEGYED DÉL-BUDÁN

A terület az 1-es villamosvonal bővítését és a 4-es metró átadását követően az elmúlt években még inkább bekapcsolódott a város vérkeringésébe.

A napfényes, erkélyes vagy teraszos lakások jelentős részéből páratlan kilátás nyílik majd a Lágymányosi-öbölre és a Dunára. A környezettudatos irodák technikai felszereltsége mindenben megfelel a XXI. század elvárásainak.

Cím: 1117 Budapest, Kopaszi gát 5.

Tovább a galériára

AZ EGYEDÜLÁLLÓ HELYSZÍN

Újbudán, a Duna mellett, Kopaszi gátként ismert és közkedvelt szabadtéri pihenő, rekreációs és szabadidős központtal szemben, a Lágymányosi-öböl másik oldalán egy új városnegyedben kínálunk modern életteret, amely inspiráló környezetet nyújt az itt élők, valamint az itt dolgozók számára. A folyamatos fejlesztés alatt lévő közpark továbbra is várja a kikapcsolódásra, minőségi időtöltésre vágyó látogatóit.

A közel 15 hektár területen elhelyezkedő közvilágítással rendelkező parkban séta- és futóút, színvonalas vendéglátóhelyek, padok, valamint parkoló találhatók. A Kopaszi gát megszokott hangulata továbbra is várja az érdeklődőket, sőt mindez a hangulat tovább gyűrűzik az épülő városnegyed felé.

KÖZLEKEDÉSI KAPCSOLATOK

Budapest belvárosának déli kapujánál helyezkedik el a terület, számos közlekedési módot és útvonalat kínálva a megközelítésre. A BudaPart az M1-M7, valamint az M6 autópályák bevezető szakaszánál, vagyis a nyugatról és délről a fővárosba tartó közlekedési folyosó közelében helyezkedik el, valamint a Rákóczi-hídnak, a Könyves Kálmán/Hungária körútnak és az alsó rakpartoknak köszönhetően a város vérkeringésébe könnyen be lehet kapcsolódni.

A tömegközlekedést tekintve Budapest legújabb, 4-es metróvonala is a BudaPart vonzáskörzetébe esik, illetve még közvetlenebb elérést biztosítanak a kibővített 1-es villamos, valamint a buszjáratok (153, 154, 33, 133, 233, 103). A közlekedési kapcsolatok bővítése várható: BKK hajóállomás, Fonódó II. villamosvonal és BUBI (közbringa rendszer) állomás szerepel a tervek között.

LAKÓÉPÜLETEK

1. ÜTEM

FIZETÉSI ÜTEM: 20% előszerződéskor, 80% átadáskor
VÁRHATÓ ÁTADÁS: 2018. év vége

2. ÜTEM

FIZETÉSI ÜTEM: 20% előszerződéskor, 75%műszaki készre jelentéskor, 5% átadáskor
VÁRHATÓ ÁTADÁS: 2019. év vége

A lakáspiacot tekintve a XI. kerület a főváros egyik legkeresettebb városrésze, amelyben az ingatlanárak hosszú távon bebizonyították, hogy „válságállóak”, emellett pedig az elmúlt évben átlag feletti értéknövekedést értek el. Budapesten belül Újbudán van jelenleg a legnagyobb értékesítési volumen az új lakásokat tekintve és ez a trend hosszabb távúnak ígérkezik.

A beruházás I. ütemében két lakóépület kerül kialakításra, 265 lakással. Lakásainkat gépesített konyhabútorral, manuális vagy

motorizált redőnyökkel és előkészített vagy beépített klímával adjuk át 2018 év végén.

Vevőink számára kedvező fizetési ütemezést kínálunk. A regisztrációs díjat előszerződéskor a lakás vételárának 20 %-ára kell kiegészíteni. A fennmaradó 80 %-ot a műszaki átadáskor kell kiegyenlíteni. A felértékelődési potenciállal együtt ez kimagasló befektetést is jelent.

MODERN, VÍZPARTI IRODÁK ZÖLD KÖRNYEZETBEN

inspiráló munkahely
hatékony kialakítás
környezettudatos megoldások

Budapest egy lüktető csomópontja Közép-Európának. A HR stratégiának ma már egyre több helyen része, hogy a munkahely, az iroda minél kellemesebb, inspirálóbb teret nyújtson a képzett munkaerőnek. A BudaPart irodaházai A+ kategóriás, LEED/BREEAM minősítéssel rendelkező, hatékony és környezettudatos épületek, rengeteg lehetőséget tartogatva az itt dolgozóknak és a budai hangulatot kereső cégeknek.

A tömegközlekedés széles lehetőségei mellett parkolóhelyek állnak rendelkezésre a BudaPart irodaházaiban.

Bérbeadó ügynökségek:

Cushman & Wakefield Eston
+36 1 268 1288 +36 1 877 1000
Fejlesztő:

Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

A Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. munkatársai eddig közel 1,5 millió négyzetméter beépített területet, majdnem ötven sikeresen lezárt projektet és több ezer vételi és bérbeadási tranzakciót tudhatnak maguk mögött.

Kivitelező:

Market Építő Kft.

A Market Építő Zrt. hazánk egyik vezető építő és magasépítő vállalata. A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő cég 20 év tapasztalattal, valamint számos kiváló referenciával rendelkezik. Évi közel 50 beruházást valósít meg, 8000 megbízható együttműködő partnerrel dolgoznak együtt.

Városnegyed tervező:

Adept

A koppenhágai Adept készítette el a városnegyed koncepcióját, akik nemzetközi díjat is nyertek a stockholmi Royal Seaport terveivel. A budapesti környezetbe álmodott terv központi eleme egy hatalmas zöld park, amely köré közel harminc épületegyüttest álmodtak meg.