A BudaPart legújabb lakóépületét az OTP Bank finanszírozza

2019-11-26

A Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. és az OTP Bank finanszírozási megállapodást kötött a BudaPart Otthonok 'E' elnevezésű lakóépületére vonatkozóan. A BudaPart beruházás ötödik lakóházának kivitelezése már megkezdődött, a második fázisban megvalósuló épület átadása 2021-ben várható.

A 182 lakásos és 8 emelet magas lakóépület értékesítése már elindult, ami a tervezett átadás előtt két évvel meghaladta a 40%-ot. A városnegyed központi parkja mellett megvalósuló BudaPart Otthonok 'E' épületének lakásai decemberig még akár a kedvezményes, 5%-os lakásával is elérhetőek, ezért a fejlesztők tovább emelkedő értékesítést prognosztizálnak az év utolsó hónapjaiban.

A BudaPart beruházás sikerét jól mutatja, hogy a projekt idén elérkezett az egyik legjelentősebb mérföldkövéhez: ősszel megkezdődött a városnegyed első két lakóházának átadása, és 2020 első negyedévében még két lakó-és egy irodaház is megnyitja kapuit.

„Nagyon örülünk, hogy az OTP Bank elismerte az új városnegyed komplexitásában rejlő egyediségeket, valamint a kiemelkedő fejlesztői hátteret, mely a BudaPart beruházás minden épületének kivitelezésénél adott. Mindennek köszönhetően egy újabb bank bizalmát nyertük el, ami a budaparti lakóknak és a beruházásaink után érdeklődőknek is további bizalmat jelenthet”- mondta el Dr. Nádasdy Bence, a Property Market finanszírozási és befektetési igazgatója.

Nagy Gergely, az OTP Bank ügyvezető igazgató-helyettese a megállapodással kapcsolatban elmondta: „Az OTP Bank a hazai bankszektor egyik legnagyobb szereplőjeként az ingatlanfejlesztések finanszírozásában is jelentős szerepet vállal. A BudaPart jelenleg az egyik legkiemelkedőbb beruházás a budapesti ingatlanpiacon, ami a városnegyed által kínált szolgáltatás-mixen túl az unikális természeti adottságaival is kitűnik a fejlesztések közül. A BudaPart megbízható és tőkeerős háttérrel rendelkezik, ezért tudjuk, hogy az egyik legprofesszionálisabb projektet támogatjuk a létrejött finanszírozási megállapodással.”