A BudaPartot választották a legnagyobb hatású ingatlanfejlesztésnek!

2023-10-30

Október végén a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem adott helyt a XXIX. Országos Urbanisztikai Konferenciának, amely közel 230 résztvevővel, 80 előadóval és kerekasztal-közreműködővel zajlott le. A konferencia fókuszában a terület- és városfejlesztésben érintettek, a fejlesztők, a finanszírozók és a szabályozók eltérő érdekeiből adódó konfliktusok és kooperációs lehetőségek álltak a „Ki fejleszti a várost? – Érdekek, konfliktusok és együttműködések a terület- és városfejlesztésben” kérdésköre mentén.

A Magyar Urbanisztikai Társaság és a HÉTFA Elemző Központ által meghívott szakemberek a kerekasztal-beszélgetések és előadások mellett több közönségdíjat is megszavaztak. Az urbanisztikával foglalkozó szakértő közönség szavazatai alapján a BudaPart és a MOL Campus nyerte el „A legnagyobb hatású ingatlanfejlesztés” díját.

„Minden elismerés fontos, különösen valid, mikor egy ilyen pozitív visszajelzés a városfejlesztéssel foglalkozó szakemberektől, kollégáktól érkezik. Köszönjük a díjat és ennek szellemében folytatjuk tovább fejlesztéseinket." – mondta Kiss Ákos, a BudaPartot fejlesztő Property Market Kft. ügyvezetője.