A SHO Beach bezárt, új koncepcióval nyit a Flava Beach

2024-06-21

Idén nyártól a SHO helyett egy új strand várja a kilátogatókat a Kopaszi-gáton: Flava Beach néven nyitott új egységet a Flava Kitchen & More.

2021 nyarán számoltunk be arról, hogy megnyitott a SHO Beach a Kopaszi-gáton, és hosszú évek után újra fürödhettünk a Lágymányosi-öbölben. Idén nyártól a SHO helyett egy új strand várja a kilátogatókat: Flava Beach néven nyitott új egységet a Flava Kitchen & More a Kopaszin. A Flava Beach 2024. június 21-től vár mindenkit a Duna-parti lokációra, ahol három funkció egyesül: a bár és a büfé, valamint a külön is megközelíthető strand.

A Flava Beach büféje a BDPST Group közleménye alapján street style jellegű lesz, könnyed beach food kínálattal várnak minket. Az étlapon olyan fogások szerepelnek, mint például a tacos al pastor, a pulled pork burger vagy a falafel bowl.

A bárban koktélokat is találunk, így a Flava Beach a nagyobb baráti társaságok, valamint a lazább hangulatú, de minőségi gasztronómiai élményekre vágyók részére is ideális választás a közlemény szerint.

A Flava Beach külön is látogatható strandján a napsütés és a víz közelségének élvezetén kívül most a foci-Eb-t is követhetjük a kivetítőkön, és napágybérlésre is van lehetőség.

A strandon fürdőzésre a Duna áradása miatt megromlott vízminőség javulását követően, a hatósági ellenőrzést követően lesz lehetőség, a Flava Beach nyitását követő tesztidőszakban pedig hétköznapokon ingyenesen nyílik lehetőség a dunai fürdőzésre.

ELÉRHETŐSÉG

Flava Beach

 

https://welovebudapest.com/cikk/2024/06/21/gasztro-szabadido-flava-beach-budapart-kopaszi-gat-dunai-strand/