A SIÓ-Eckes az elsők között költözött a BudaPart GATE irodaházba

2020-08-25

A vállalat új budapesti főhadiszállása a születőben lévő új városnegyed elsőként elkészült irodaépületében, a BudaPart GATE-ben található, amely az Év Irodája versenyen tavaly elnyerte „Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje” díjat. A komplex kereskedelmi- és szolgáltatásmixet kínáló új városnegyedet a lüktető, vízparti világvárosi életérzés és az egyedülálló természet- és vízközeli rekreációs lehetőségeket kínáló 20 hektáros zöld környezet kettőssége teszi izgalmas, emberközpontú munkakörnyezetté.

Az épületet a LEED környezettudatos épületminősítési rendszer követelményeinek megfelelően építették, időközben elnyerte a „Gold” fokozatú tanúsítványt. A korszerű technológiák és energiahatékony gépészeti megoldások lehetővé teszik, hogy az iroda fenntartható módon működjön és rugalmasan igazodjon a SIÓ-Eckes munkatársainak igényeihez és dinamikusan változó elvárásaihoz. A 21. századi energetikai követelményeknek megfelelő iroda az épület 8. emeletén fekszik, ahonnan egyedülálló kilátás nyílik a Kopaszi-gátra. 

A fényben úszó, klimatizált irodát a természetet és a vállalati értékeket idéző, élénk színű dekorelemek vitalizálják. Az irodakomplexum által kínált széleskörű szolgáltatások mellett a SIÓ-Eckes munkatársainak jó munkahelyi közérzetét – többek között – egy impozáns panorámát nyújtó 60 nm-es tetőterasz, ergonomikus irodabútorok, valamint természetközeli harmóniát árasztó mohafalak és pihenősarok biztosítja.

“Meggyőződésünk, hogy a különbség egy jó vállalat és egy kiemelkedően hatékony és sikeres vállalat között az ott dolgozó emberekben rejlik.” – mondta Kovács Ágnes, a vállalat ügyvezetője, a kollégák és a partnerek részvételével megrendezett irodamegnyitó ünnepségen. “Az új, modern irodába költözéssel fontos mérföldkőhöz érkeztünk. Azért döntöttünk a BudaPart GATE mellett, mivel ez a zöldövezeti, emberközpontú irodaház minden korosztály számára vonzó és inspiráló, minőségi környezetet és szolgáltatásokat kínál, amelyek pozitív hatást gyakorolnak a kollégáink jó munkahelyi közérzetére és hatékonyságára.” – jelentette ki a vállalatvezető.