Átadták a BudaPart első lakásait

2019-10-08

Az új, BRA elnevezésű társasház 8 emelettel, két garázsszinttel és 162 lakással várja a lakókat, az ingatlanok mindegyike rendelkezik okosotthon-megoldással, és megfelel a legújabb energetikai szabályozásoknak.

A következő állomás a második, BRC nevű 15 emeletes lakóház átadása lesz, ennél a napokban kapták meg a használatbavételi engedélyt, az átadást heteken belül tervezik elkezdeni. A második épületben 106 lakást alakítottak ki, túlnyomó része már gazdára talált.

2020 első negyedévében újabb két lakóépület (BRB, BRD), és a BudaPart GATE irodaház átadása van napirenden. A teljes fejlesztés végére várhatóan közel 250 ezer m2 iroda-, és mintegy 15 ezer m2 kereskedelmi terület jön létre, ahol mintegy 25-30 ezer városlakó élhet és dolgozhat.

Minden épülethez tartozik teremgarázs, azonban az elektromos és az önvezető autók térnyerésével kalkulálva az utcaszintű parkolókat úgy alakították ki, hogy a jövőben könnyedén új funkciót kaphassanak, amennyiben egyre kevesebb gépjármű lesz használatban.