Átadták a BudaPart első lakásait

2019-10-02

Az új társasház 8 emelettel, két garázsszinttel és 162 lakással várja a lakókat, az ingatlanok mindegyike rendelkezik okos otthon megoldással, és megfelel a legújabb energetikai szabályozásoknak.

A következő állomás a második, BRC elnevezésű 15 emeletes lakóház átadása lesz, ennél a napokban kapták meg a használatbavételi engedélyt, az átadást heteken belül tervezik elkezdeni. A második épületben 106 lakást alakítottak ki, túlnyomó része már gazdára talált.

A további tervekről szólva arról tájékoztatott a fejlesztő, hogy 2020 első negyedévében újabb két lakóépület (BRB,BRD)  és a BudaPart GATE irodaház átadása van napirenden. Összesen 635 lakás és 20.000 négyzetméternyi irodaterület készül el. Ezen kívül elindult a BRE elnevezésű lakóház, valamint a BudaPart CITY irodaház építése is. A teljes fejlesztés végére várhatóan közel 250.000 m2 iroda-, és kb. 15.000 m2 kereskedelmi terület jön létre, ahol mintegy 25-30.000 városlakó élhet és dolgozhat.

Minden épülethez tartozik teremgarázs, azonban az elektromos és az önvezető autók térnyerésével kalkulálva az utcaszintű parkolókat úgy alakították ki, hogy a jövőben könnyedén új funkciót kaphassanak, amennyiben egyre kevesebb gépjármű lesz használatban. A fejlesztő a további infrastrukturális fejlesztésekkel kapcsolatban folyamatosan tárgyal az érintett döntéshozókkal.