AZONNAL KÖLTÖZHETŐ – ÁTADTUK A BUDAPART OTTHONOK ’G’ LAKÓÉPÜLETET

2024-02-12

A nyolcemeletes BudaPart Otthonok 'G' épületben már csak néhány, azonnal költözhető ingatlan várja az új tulajdonosát. A most átadott lakóépület a 2023 őszén elkészült központi park mellett, a városnegyed szívében helyezkedik el, így mind a pihenési lehetőségek, mind a szolgáltatások karnyújtásnyira elérhetőek a lakók számára. 

A BudaPart egyik legfontosabb víziója, hogy az itt otthonra találók a mindennapi élethez elengedhetetlen szolgáltatásokat és infrastruktúrát egy helyen tudják elérni, az így megtakarított időt saját magukra, családjukra és barátaikra fordíthassák – ezt segíti a városnegyed kitűnő és folyamatosan bővülő tömegközlekedése. Jelenleg 3 közvetlen buszjárat és az 1-es villamos kapcsolja össze a BudaPartot a város többi részével, de folyamatos a mikromobilitási eszközök fejlesztése is. 

A városnegyedben otthonra lelőknek pedig a 15 perces város koncepciója alapján rövid sétatávon elérhető a rekreációs lehetőségek mellett minden fontos szolgáltatás. Jelenleg is már több, mint 40 szolgáltató várja az ide érkezőket, köztük boltok, pékségek, drogéria, kávézók, virágbolt, pizzéria, kerékpár szaküzlet, szépségszalonok és fodrászatok mellett 0-24-es gyógyszertár, fogászat, valamint bölcsőde is, de hamarosan még több üzletet köszönthetünk a BudaParton

Családoknak, kisgyerekes pároknak ideális, de mindenki megtalálja a hozzá illő ingatlant!  A BudaPart Otthonok 'G' lakóépületet keleti oldalról a családbarát központi park határolja, ahol többek között játszótér, kutyafuttató és közösségi kert szolgálja az itt lakók kényelmét és teszi lehetővé a biztonságos, közös kikapcsolódást az otthon közvetlen közelében. Az Óbuda Group által tervezett épület két lakótömbje egymáshoz képest „V” alakban helyezkedik el, egy napfényes belső udvart közrefogva, így biztosítva a tökéletes benapozottságot.

A  BudaPart Otthonok 'G' lakóépület elérhető lakásairól IDE KATTINTVA tudhat meg többet.