Megkezdődött az előregisztráció a BudaPart Otthonok ’G’ lakásaira

2022-04-19

Újabb lakóház fejlesztését indítja el a Property Market Kft. a BudaParton.

A nyolcemeletes BudaPart Otthonok ’G’ épületben 180 lakás várja majd az új tulajdonosait, amelyekre megkezdődött az előregisztráció. Az épület a BudaPart mintegy 15 hektáros központi parkját határolja, melynek közvetlen közelében elérhető a városnegyed bevásárlóutcája is. Az átgondolt fejlesztési koncepciónak köszönhetően így az itt lakók, dolgozók és az ide érkezők egyszerre élvezhetik a természetközeli kikapcsolódás lehetőségét a mindennapi aktív és kényelmes életet támogató széles szolgáltatási portfolióval együtt.

Az okos megoldásokkal felszerelt, akadálymentesített új lakóépület keleti oldalról a családbarát, mintegy 15 hektáros központi park határolja, ahol többek között játszótér, kutyafuttató és közösségi kert fogja kiszolgálni az itt lakók kényelmét és teszi lehetővé a biztonságos, közös kikapcsolódást az otthon közvetlen közelében. Az épület letisztult kialakítása illeszkedik a BudaPart már kialakult, átgondolt építészeti arculatához, mégis – mint minden épület - egyedi formavilággal, anyaghasználattal és önálló karakterrel rendelkezik. Az Óbuda Group által tervezett BudaPart Otthonok ’G’ jelű épület két lakótömbje egymáshoz képest „V” alakban helyezkedik majd el, egy napfényes belső udvart közrefogva.

 

A BudaPart egyik legfontosabb víziója, hogy az itt otthonra találók a mindennapi élethez elengedhetetlen szolgáltatásokat és infrastruktúrát egy helyen tudják elérni, az így megtakarított időt saját magukra, családjukra és barátaikra fordíthassák – ezt segíti a városnegyed kitűnő és folyamatosan bővülő tömegközlekedése.  A BudaPart természeti adottságaival elérhető közelségbe hozza a zöld övezeti pihenést és az aktív kikapcsolódást; a Lágymányosi-öbölben a futás és kerékpározás mellett akár a kajak-kenuzás, vitorlázás, sárkányhajózás, vagy éppen SUP-olás közül is választhatnak az aktív kikapcsolódást kedvelők. A folyamatos parkosítás, a zöld felületek növekvő aránya biztosítja, hogy a városrész a jövő generációinak is kikapcsolódást nyújt majd. A BudaParton otthonra lelőknek, vagy éppen családot alapítóknak pedig minden fontos szolgáltatás elérhető egy helyen, hiszen a városnegyed vásárlóutcáján megtalálható üzletek, drogéria, kávézók és szépségszalon mellett 0-24-es gyógyszertár, fogászat, valamint óvoda és orvosi rendelő is segíti kényelmüket.

 

„Már a kezdetektől azt vizionáltuk, hogy a BudaPart egy olyan városnegyed, amely nemcsak ingatlanfejlesztésszakmai vonatkozásban, de megvalósításában is új kategóriát teremt. A fejlesztési és a termékkoncepció fő feladata az volt, hogy Budapesten egyedülálló módon a hatalmas Duna-parti rekreációs, zöld övezetet összehozza az urbánus, belvárosias környezettel, ahol zajlik az élet, ahol a közelben elérhető számtalan vendéglátóegység, üzlet, szolgáltatás, és ahol remek a közösségi közlekedés. A BudaPart szolgáltatásai az itt lakókon és dolgozókon túl a környéken élőket, valamint a városnegyedbe látogatókat is megállásra csábítják, így hozva létre egy új közösséget, valódi értéket az új városrészben” – mondta el Dr. Schrancz Mihály, a Property Market ügyvezető igazgatója.

 

„A beruházás hatodik fázisában megépülő nyolcadik lakóházunkkal a BudaPart nemcsak valódi, sajátos karakterisztikájú városnegyeddé válik, de bátran mondhatjuk, hogy a BudaPart életre kelt! Mára 1017 lakást adtunk el, így nemcsak az itt lakók száma növekszik folyamatosan, de a lakó- és irodaépületek között egyre jobban kirajzolódik a városnegyed bevásárlóutcája, ahol már tucatnál is több üzlet megnyitott, ezzel pedig fokozatosan bővülnek a kiskereskedelmi szolgáltatások” - mondta Kiss Ákos, a Property Market lakóingatlan értékesítési igazgatója.

 

Előregisztrációs link:

https://brg.eloregisztracio.budapart.hu/hu