BudaPart GATE – DBH Serviced Office Tranzakció

2020-04-03

Co-exclusive, azaz fél-kizárólagos megbízottként az Eston International ismerte fel azt az igényt, hogy a BudaPart számára egy szolgáltatott irodákkal foglalkozó céget szerződtessen.

Az elmúlt években sokat változott az irodapiac és megnövekedett a rugalmasság iránti igény, amiben ezek a szolgáltatott irodák nagyon könnyen tudnak segíteni. Az irodapiaci változásoknál az is megfigyelhető volt, hogy a szolgáltatott irodák már nem csak a belvárosra koncentrálnak, hanem figyelemmel kísérik az egyes alpiacok bővülését is.

A BudaPart a dél-budai alpiac része jelenleg, de a jövőben várhatóan méretével, kiemelkedő szolgáltatásaival egy önálló piaci lokációvá is válhat az alpiacon belül. Ezt a lehetőséget ismerte fel a DBH Serviced Office, aki két budapesti lokációja mellett debreceni és bukaresti operációval is rendelkezik, és a növekedési stratégiájába remekül illeszkedik a BudaPart projekt.

Maguk a tárgyalások még jóval a projekt elindulása előtt kezdődtek el 2017-ben és az Estonnak nagy szerepe volt abban, hogy egy teljesen új iroda lokáción megjelenjen egy rugalmas irodai megoldásokat kínáló szolgáltató. Utólag ez egy teljesen érthető elképzelés, de három évvel ezelőtt nagy szükség volt a projektben való hitünkre és a jövőbelátó víziónkra. A DBH sok olyan bérlőjelöltnek tud majd segíteni, akik akár kis bérlőként, új vállalkozásként, startupként szeretnének majd elindulni a piacon, illetve azoknak a nagy multiknak is hasznukra lehetnek, akik magukhoz közel szeretnék tudni beszállítóikat vagy egyes rövidebb-hosszabb idejű projekt-jellegű munkáiknak keresnek területet – mesélte Pál Tamás, az Eston Irodabérbeadási Divízió Vezetője.

DBH részéről Féja Balázs, a DBH Serviced Office üzletágvezetője a tranzakció kapcsán elmondta: „Bérleményeik kihasználtsága 100%-os és a budai régió népszerűsége ráadásul folyamatosan nő. Az elmúlt évek beruházásainak köszönhetően immáron itt is a pesti váci úti irodafolyosóhoz hasonló egységes, összefüggő üzleti városrész van kialakulóban. Az új irodánkban közel 2500 m2 területen várjuk nyártól leendő bérlőinket, akiket egyben bátorítanánk a kereslet folyamatos növekedése miatt arra, hogy minél hamarabb foglalják le nálunk az operációjukhoz szükséges területeket”

A DBH BudaPart az egyedi dizájnjával és exkluzív tereivel 2020 egyik legattraktívabb szolgáltatott irodája lesz, így a rugalmasság biztosítása mellett egyedi felhasználói élményt nyújt majd kis- és nagyvállalati ügyfeleinek.