Zöld nyugalom és városi pezsgés egyszerre? Mutatjuk, hol érdemes most lakást venned!

2017-04-11

Természet és a városi pezsgés egy helyen

Világszerte ritka az olyan lakás, ami egyszerre kínálja azokat a kozmopolita élményeket, amelyeket egy trendi nagyvárostól elvársz, és közben lehetőséget nyújt arra is, hogy egy természetközeli meditációval töltődj fel. Ahogy a menő urbánus központok terjeszkednek, a belváros egyre távolabb kerül a természettől, és így az ott lakók is elszakadnak a betondzsungelen túli világtól.

Budapesten is megfigyelhető ez a folyamat, hiszen egyre több lakáskereső kénytelen választani, hogy az agglomerációban, például Nagykovácsiban csodálná a természetet, vagy inkább a Palotanegyedbe költözik, és a legjobb klubok, éttermek közelségét élvezi. Akik viszont a természetközeliségről és a városi pezsgésről sem akarnak lemondani, most különleges helyzetben vannak, hiszen már elkezdődött a Kopaszi gát környezetének fejlesztése.

Új városnegyed a főváros szívében

A BudaPart projektben a Kopaszi gát tovább terjeszkedik és a közeli területen jelentős fejlesztés megy végbe, így gyakorlatilag egy új városnegyed épül fel, élénk bevásárlóutcával, ahol a gyalogosok és biciklisek javára csillapítjuk a forgalmat. A Kopaszi gát kedvelt sétányának szerves meghosszabbítása egy új városközpontba torkoll/fut bele, amely így a főváros inspiráló közösségi terévé válik. A korszerű urbánus központ köré épülnek fel az új városnegyed épületei, lakóépületek és inspiráló munkahelyeket kínáló irodaépületek vegyesen.

A BudaPartra még egy szállodát is terveznek a városrész fejlesztői a teljes szolgáltatói és kereskedői kínálatot lefedő, színvonalas üzletek mellé. Mindennek köszönhetően, aki a BudaPartra költözik, biztos lehet benne, hogy nem egyhangú és unalmas alvóvárosban választ magának otthont, hanem a város egyik legizgalmasabb új színterében, amely remek pihenési, kikapcsolódási lehetőségeket is biztosít.

A te átlagos napod a BudaParton?

Milyen lehet egy napod a BudaParton, ha ezt a városnegyedet választod? A tervezők szerint jó beosztású, nagy belmagasságú lakásban ébredhetsz, amelyről akár közvetlenül a Kopaszi gátra és a Dunára is kiláthatsz. Ha nagy szerencséd van, akkor a reggeli után gyalog indulsz dolgozni, mert a BudaPart valamelyik új irodaépületében van a munkahelyed. Ebédhez sem kell messze menned, hiszen ha szép az idő, a Kopaszi gáton éttermek sora kínál kiülős asztalokat. Akár jó, akár rossz napod volt a munkában, könnyen jutalmazhatod vagy vigasztalhatod magad egy klassz aprósággal, amit a bevásárlóutca butikjaiban találsz. A vacsora után a központi tér izgalmas társasági életet, míg a folyópart romantikus pillanatokat ígér.

Ha te is beleélted magad ebbe az életstílusba, nem lepődsz meg azon, hogy az első fázisban megépülő lakások 75%-a már elkelt. Ha azonban kíváncsi vagy rá, milyenek a még el nem adott lakások, akkor keresd fel most a BudaPart honlapját, a www.budapart.hu címen!