Díjazták a BudaPart legújabb lakóépületeit

2020-11-25

A BudaPart városnegyed Budapest modern kori történetének legnagyobb fejlesztése, ahol az elmúlt, valamivel több mint egy év alatt négy lakó- és egy irodaépületet adtak át. A BudaPart Otthonok ’B’ és ’D’ elnevezésű házakba nyáron költözhettek be a lakók, és a két épület elnyerte a Portfolio Property Awards versenyen az „Év Lakóprojektje (100 lakás felett)" díjat. A nyerteseket rendhagyó módon online hirdették ki a Property Investment Forum 2020 konferencián.

Az év legjobb projektjeit, tranzakcióit és vállalkozásait egy nyolc főből álló szakmai zsűri választotta ki, a döntéshozatalba pedig egyes kategóriáknál bevonták a Portfolio hírportál olvasóit is.

Az „Év Lakóprojektje (100 lakás felett)” kategória döntősei közé azok a kiemelkedő hazai fejlesztések kerültek, melyeket volumenükben és fejlesztői koncepciójukban arra érdemesnek találtak a bírák. A BudaPart fejlesztést a kiváló elhelyezkedése, a komplex városnegyedi koncepciója, a közösségi személete, a környezettudatos technológiák és a smart megoldások alkalmazása miatt tartották leginkább méltónak a díjra.

A BudaPart ’B’ és ’D’ épületeiben összesen 367 erkélyes, gépesített konyhával és smart home rendszerrel felszerelt lakás készült el, melyek közül már csak néhány elérhető. A Market Építő Zrt. kivitelezésében és a Property Market Kft. fejlesztésében megvalósuló városnegyed népszerűsége töretlen, ami a páratlan környezeti adottságokon túl a közlekedésfejlesztésének, valamint a BudaPart szolgáltatói portfólió folyamatos bővülésének köszönhető. Az itt lakók és dolgozók már lemehetnek a virágboltba, vagy a lottózóba, de hamarosan pékség, zöldséges, szupermarket és óvoda is megnyitja kapuit a városnegyedben.

„Rendkívüli örömmel tölt el, hogy a díjjal a hazai szakmai zsűri elismerte a BudaPart nemrég átadott épületeit, egyben koncepciónkat is. Mindez azt bizonyítja számunkra, hogy egyre jobban látható a víziónk, a városnegyed egyedisége és a lehetőségek sokszínűsége, amit a lakók körében végzett kutatásaink is bizonyítanak: a BudaParton jó élni, és még jobb aktívan élni” – mondta el Kiss Ákos, a Property Market lakóingatlan értékesítési igazgató.