Exkluzív, újépítésű lakások Budapest XI. kerületében, a Duna szomszédságában

2020-04-24

Sokkal több egy lakásnál

A Lágymányosi-öböl mellett épülő városnegyedben többet adunk egy lakásnál. A városnegyed valójában olyan lesz, mint egy város a városban. A jelenlegi, Kopaszi-gáton található szolgáltatások és a rekreációs lehetőségek is folyamatosan bővülnek: többek között kávézók, éttermek, pékség, banki szolgáltató, szépségszalon, gyógyszertár és fitness terem is vár az otthonod közelében. A budaparti épületek utcaszintjein emellett óvodát, háziorvosi rendelőt és gyógyszertárat is találsz, így szinte minden hétköznapi teendőt kényelmesen, rövid idő alatt elvégezhetsz, és több idő marad a kikapcsolódásra és feltöltődésre.

Kiváló befektetés

A XI. kerület lakásai kiemelkedő népszerűségnek örvendenek, az elmúlt években pedig jelentősen nőtt az ingatlanok értéke, ez a tendencia pedig várhatóan a jövőben még tovább folytatódik. A BudaPart egyedülálló vízparti elhelyezkedése, a folyamatosan bővülő komplex szolgáltatásmix, és a területen megvalósítható 13 irodaház miatt a városnegyed lakásainál a piaci átlaghoz képest magasabb hozamra számíthatsz.

Közlekedés

A budaparti otthonok az elhelyezkedésük miatt is kedvező választásnak bizonyulnak, mivel a belváros és az egyetemek elérhető közelségben találhatók, valamint folyamatosak a kerületben a közlekedés- és infrastruktúra fejlesztések. A városnegyedtől a Deák térig tömegközlekedéssel alig fél óra, autóval pedig 10-15 perc alatt eljuthatsz, a tervezett közlekedésfejlesztésnek köszönhetően pedig a BudaPart közvetlen belvárosi kapcsolata tovább erősödik új buszjáratokkal, a Galvani híd, a Déli körvasút és a fonódó villamos II. ütemének megvalósításával.

Újgenerációs otthonok

A BudaParton teraszos lakásaink közül választhatsz akár dunai panorámával, a XI. kerület legújabb városközpontjában. Eddigi legmodernebb lakóépületünkben minden otthont gépesített konyhabútorral, redőnnyel, mozgásérzékelővel, digitális termosztáttal, mennyezetfűtés- és hűtéssel, valamint smart home rendszerrel felszerelve, kulcsrakészen adunk át.

 

Nézd meg kiemelt lakásainkat!

Ismerd meg te is a BudaPartot és legyél az egyedülálló #budaparti élmény részese!