Fontos személyi változások a Property Marketnél

2022-03-29

Az év első negyedévének a végén két igazgatói kinevezéssel erősíti menedzsmentjét a Property Market. Gyöngyösi Zsoltot iroda- és hotelfejlesztési igazgatónak nevezték ki, Füstös Attila pedig lakó-és infrastruktúrafejlesztési igazgatóként csatlakozott a céghez.

Füstös Attila, Gyöngyösi Zsolt

Újabb igazgatói kinevezések történtek a Property Marketnél. Gyöngyösi Zsoltot iroda- és hotelfejlesztési igazgatónak nevezték ki. A szakember a cég megalakulása után az elsők között csatlakozott a Property Markethez projektvezetőként. Pozíciójában a Property Market iroda és hotel projektjeinek megvalósításával foglalkozik, elsősorban a BudaPart Gate, a Dürer Park projektek irodaházai, valamint a BudaPart DOWNTOWN irodaépületben helyet kapó Radisson négycsillagos business hotel körüli feladatokat látja el. Zsolt korábban a DVM Group csapatát erősítette, fókuszában a fenntarthatóság és nemzetközi zöld minősítési rendszerek álltak.

Füstös Attila pedig lakó-és infrastruktúrafejlesztési igazgatóként csatlakozott a Property Market csapatához az év első negyedévében. Attila, korábban többek között, a SPAR és a CIB Bank ingatlanportfóliójának bővítéséért, illetve menedzseléséért felelt.