Lakást évtizedekre választunk - Itt megtalálhatod az álomotthonodat!

2019-11-18

Tartja magát az amerikai konyha

Az újépítésű otthonokban az amerikai típusú konyha a lakások kialakításának köszönhetően is évek óta trendnek számít, ezért kiemelt hangsúlyt kap a nappali és a konyha összhangja. A megfelelő bútorok és eszközök keresésekor az időtálló minőség, a használhatóság és a letisztult stílus a mérvadó Tőtős Mária, a Nonoart lakberendezője szerint. Mindez megfigyelhető Budapest legújabb városnegyedében, a BudaPart Otthonok lakásaiban is. A városnegyed első két lakóépületét idén ősszel kezdték átadni, amiket a lakók igényei szerint Nonoart konyhákkal szereltek fel. A BudaPart Otthonok ’E’ épületének - aminek egyes otthonai idén akár még 5%-os lakásáfával elérhetőek - pedig mind a 182 lakásában már alapfelszereltségnek számít a gépesített, Nobilia konyha.

A huszonegyedik század lakásaiban a letisztult, adott esetben skandináv stílus a domináns, ám egyre kevesebb olyan konyhával találkozhatunk, ami egyszínű: a modern, általában fehér fényes vagy matt, esetleg törtfehér frontokat legtöbbször természetes anyaggal, vagy beton elemekkel egészítik ki. A másik jellemző trend, hogy egyedi megoldásokkal szeretnék különlegessé tenni a lakás egyik leközpontibb helyiségét. A speciális kérések a BudaPart lakásaiban sem maradnak el: volt olyan tulajdonos, aki a mennyezetre is bútorborítást kért a tökéletes harmónia megteremtése érdekében, de egyre gyakoribb a teljes belmagasságig érő konyhabútor, ami egyrészt megnöveli a pakolókapacitást, valamint kifejezetten divatosnak számít.

Zöld gondolkodás

Egy igazán mai konyhában a környezettudatosság és a zöld szemlélet is megjelenik. A Nonoart konyhastúdió tapasztalatai alapján elsősorban a LED-es megoldásokat, az okos készülékekről irányítható home connectes készülékeket, a motoros szekrényeket és a redőnyös elemeket keresik a tulajdonosok. Az extra, smart megoldásokat, mint például a beépített hangszórót, vagy az USB-töltős konnektort azonban többször meggondolják az ügyfelek, mivel a konyhákban a legfontosabb a funkció, azaz hogy minél nagyobb és minél jobban kihasználható maradjon a munkafelület.

Mint ahogy egy konyhánál, úgy egy lakásnál is fontos, hogy olyat válasszunk, ahol az otthonunk minőségi kivitelezés mellett a modern életérzést is képviseli. A BudaPart lakóépületei minden követelménynek megfelelnek: kiváló alapanyagok használatával, egyedülálló építészeti megoldásokkal, környezetbarát csúcstechnológiai rendszerekkel járulnak hozzá az urbanista stílus megteremtéséhez. A dél-budai városnegyedben azonban a városi nyüzsgés mellett a nyugalmat is megtalálják a lakók, hiszen a budapartiak legközelebbi szomszédainak a Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl számítanak. Ne maradj le te sem, nézd meg az akár azonnal költözhető lakásainkat személyesen a BudaPart Open Doors eseményen, és legyél te is #BudaParti!