Már kiadó lakást is találni a BudaParton

2019-12-16

A BudaPart legújabb, E épületének néhány lakása még bevezető áron, 5%-os áfával elérhető, de már csak december 20-ig. Aki erről lemaradna, kivárhatja a folyamatosan épülő újabb ütemeket is:

a nagyberuházás végére ugyanis a tervek szerint összesen 15 lakóház áll majd a területen, emellett 14 irodaház és egy hotel is épül majd.

A következő állomás a második, BRC nevű 15 emeletes lakóház átadása lesz, már heteken belül. A második épületben 106 lakást alakítottak ki, túlnyomó része már gazdára talált. Mind a BRA, mind a BRC épületet a Vikár & Lukács iroda jegyzi, amelynek terveit nagyban inspirálta a változatos szintmagasságú, logikus beépítési javaslat.

Ha valaki nem vásárolna, csak bérelne lakást a BudaParton, az is hamar talál magának: egy 39 m2-es, teraszos, egy plusz egy félszobás lakást havi 185 ezerért hirdettek meg. „Világos, emelt szintű műszaki felszereltséggel rendelkező, gépesített Nobilia konyhával szerelt, légkondicionált, modern, minimál stílusban kialakított okosotthon hosszútávra kiadó” – írja a hirdetés, amely további 150 euróért teremgarázs-helyet is kínál.

Ez utóbbival kapcsolatos érdekesség, hogy bár minden épülethez tartozik teremgarázs, az elektromos és az önvezető autók térnyerésével kalkulálva az utcaszintű parkolókat úgy alakították ki, hogy a jövőben könnyedén új funkciót kaphassanak, amennyiben egyre kevesebb gépjármű lesz használatban.