NEKED MILYEN A BUDAPART?

2024-05-01

2024-ben is megmutathatod, Te hogyan látod a BudaPartot, hiszen 2024. május 1-étől ismét meghirdetjük népszerű fotópályázatunkat a BudaParton élőknek, dolgozóknak, és ide járóknak. A tavalyi siker után a pályázat idén tavasszal két témában mutatja be a városnegyedet és a legjobb képekből idén is szabadon látogatható pop-up kiállítás készül.

Azok, akik szeretnék megörökíteni a városnegyedet, most május 1-től május 31-ig küldhetik el fotóikat a pályázati kiírásnak megfelelően. Mind amatőr, mind professzionális fotósok jelentkezhetnek, de különösen várjuk azokat a pályázókat, akik a BudaParton élnek, dolgoznak vagy itt töltik a szabadidejüket!

Fotópályázatra jelentkezés: https://www.budapart.hu/hu/photoform

Idén két témán várjuk a képeket:

  • Az első kategória az „Ébredő BudaPart”, amely a tavasszal zöldülő természetet kell bemutassa, felismerhetően a BudaParton és környékén.

 

  • Az „Élet a BudaParton” kategória a mindennapok aktivitását hivatott bemutatni a környéken életképekben, elkapott sport pillanatokban vagy hétköznapi cselekvésekben.

 

A feladat, hogy a megadott témáknak megfelelően örökítsék meg a fotók a BudaPart mindennapjait, különleges pillanatait - mindezt egyedi látásmóddal, személyes fókusszal, ezzel is közelebb hozva az új városnegyedet az ide látogatókhoz.

Minden pályázó egy (1) pályaművel nevezhet kategóriánkként, azaz összesen maximum két (2) képpel nevezhet.

A képeket egy erre létrehozott felületen kell feltölteni, e-mailben küldött nevezéseket nem tudunk elfogadni. A képeket ide kattintva lehet feltölteni: https://www.budapart.hu/hu/photoform

A shortlistre kerülő képeket a Facebook felhasználói választják ki: a legtöbb pozitív reakciót (Tetszik, Imádom, Ölelés, Vicces, Hűha) begyűjtő képek lesznek a legjobb pályamunkák, akik közül az első 3 helyezett részesül nyereményben – kategóriától függetlenül. Ezt egy háromtagú szakmai zsűri fogja kiválasztani. A „Nekem a BudaPart…!” fotópályázat elnevezésű albumba az összes beérkezett pályamű feltöltésre kerül, amikre bármely Facebook felhasználó szavazhat a játék időtartama során. Az első 30 db shortlistre került képet kiállítjuk a BudaPart területén.

Jelentkezz Te is: https://www.budapart.hu/hu/photoform