Nektek ilyen a BudaPart!

2023-06-28

A májusban meghirdetett „Nekem a BudaPart…!” fotópályázaton azt kértük, hogy örökítsétek meg a kedvenc pillanatotokat, helyeteket, hangulatotokat a BudaParton.

Még mi sem számítottunk ekkora érdeklődésre, hiszen több, mint 300 kép érkezett lelkes amatőröktől, hobbifotósoktól, profiktól, a BudaPart lakóitól, dolgozóitól, az itt pihenőktől.

A fotósok 3 témában mutathatták be a városnegyedet. Az első a „Városi dzsungel” amely a modern építészet és a természet összefonódását szimbolizálja a Kopaszi-gáton és környékén. A „Tükröződések” kategóriában a jelentkezők a budaparti víz és üvegfelületek játékát örökítették meg. A „Hát ez állati!” téma által pedig a városnegyed kedvelt állatai és kis kedvencei mutatkoztak be. 

A fotók most beérkeztek és az 50 legtöbb szavazatot kapott képet hamarosan egy pop-up kiállítás keretében, a BudaParton és a Kopaszi-gát környékén lehet majd megtekinteni. A legnépszerűbb képek közül aztán a fotópályázatot meghirdető Property Market szakmai zsűrije választotta ki a három legjobb, legkülönlegesebb képét.

A nyertesek:

1. Kardos Ildikó

 

Nyereménye egy 50 000 Ft értékű kupon, melyet a SHO BEACH-en vagy a városnegyedben nemrég nyílt SHO BUDA Restaurant, bar & cafe étteremben lehet felhasználni. 

2. Ambrus Tímea

Nyereménye egy 30 000 Ft értékű kupon, melyet a SHO BEACH-en vagy a városnegyedben nemrég nyílt SHO BUDA Restaurant, bar & cafe étteremben lehet felhasználni. 

3. Héjja Zsuzsi

Nyereménye egy 10 000 Ft értékű kupon, melyet a SHO BEACH-en vagy a városnegyedben nemrég nyílt SHO BUDA Restaurant, bar & cafe étteremben lehet felhasználni. 

 

Gratulálunk a nyerteseknek, a shortlistre kerülőknek, akinek a képe hamarosan kiállításra kerül és gratulálunk és köszönjük mindenkinek, aki fotózott és hozzájárult, hogy a BudaPart legjobb pillanatait megörökítsük.

A Kopaszi-gát melletti BudaPartot 2022-ben a világ legjobb városnegyed-fejlesztésének választották, ahol a „15 perces város” koncepció megvalósulásával már most jól kiépült, belvárosias funkcióval várja az ide érkezőket, de a fejlesztés következő ütemeiben tovább bővülnek a lakók, az itt dolgozók és a kikapcsolódni vágyók lehetőségei. A BudaPart fejlődése töretlen, hamarosan elkészül a központi park kutyafuttatóval, a városnegyed orvosi rendelővel bővül, az év végére pedig a meglévő szolgáltatások mellé új éttermek, kávézók és más kiskereskedelmi egységek várják a látogatóikat. Nyár közepétől négycsillagos hotellel bővül a városnegyed kínálata, miközben tovább nő a zöld- és parki felület is.