Nívós díjjal ismerték el a BudaPart GATE irodaházat

2020-02-24

Az Év Irodája versenyen a BudaPart GATE nyerte el „Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje 2019” díjat, az irodaház és a városnegyed kivitelezőjét, a Market Építő Zrt.-t pedig „Az Év Kivitelezője 2019” kategóriában jutalmazták. A versenyre 2019 december közepéig lehetett benyújtani a pályamunkákat, aminek az eredményét és a nyerteseket február 20-án hirdették ki a Pesti Vigadóban. A Property Market idén februárban megszerezte a használatbavételi engedélyt a BudaPart GATE irodaházra, így az első bérlők hamarosan beköltözhetnek a díjnyertes épületbe.

A Property Market Kft. fejlesztésében megvalósuló BudaPart GATE a beruházás első irodaépülete, ami a városnegyed kapujában helyezkedik el. Az irodaház egyedi adottságait most a szakmai zsűri is értékelte: a modern és környezetbarát kialakítás mellett számos szolgáltatást, rekreációs lehetőséget és különleges, egyedülálló munkakörnyezetet biztosít a bérlők és dolgozók számára.

A BudaPart GATE irodaház 11 emeleten, mintegy 20.000 négyzetméteren kínál irodahelyiségeket és egyéb szolgáltatásokat a XI. kerület impozáns területén, a Kopaszi-gát, valamint a Lágymányosi-öböl szomszédságában. Emellett a BudaPart dolgozói, lakói és idelátogatói a jelenlegi lehetőségek mellett a városnegyed minden előnyét élvezhetik, mivel várhatóan már az első fázisban számos kereskedelmi egység, többek között szupermarket, reggelizők, kávézó, pékség, és mosoda is várja majd a budapartiakat. Az ingatlanfejlesztő vállalat a napokban szerzett használatbavételi engedélyt az újgenerációs irodaházra, ahova hamarosan a Novo Nordisk, a Semcon Hungary, az Atradius Magyarország, a Sió ECKES a DBH Serviced Office, a Melódin, valamint a doTerra is beköltözhet.

„Remek visszaigazolás számunkra, hogy a hamarosan átadásra kerülő irodaházunkat ezen a nívós, hazai szakmai versenyen is rangos díjjal jutalmazták. Az elért eredmény bizonyítja, hogy jó úton vagyunk és terveinknek megfelelően olyan városnegyedet hozunk létre, ahol a dolgozók, lakók és az idelátogatók számára is egyedi élményt nyújtunk.” - mondta el Dr. Árendás Gergely, a Property Market ügyvezető igazgatója.

Az immár 10. alkalommal megrendezett versenyen a Property Market Kft. „Az Év Fejlesztő Cége 2019”, a BudaPart Otthonok ’A’ és ’C’ lakóépületek pedig „Az Év Lakóingatlan Fejlesztése 2019” kategóriákban kerültek a döntőbe a legjobbak közé.