Több mint 4000 négyzetméterre szóló bérleti szerződést írt alá a MET Csoport a BudaPart városnegyedbe

2022-05-03

A MET Csoporttal tovább bővül idén tavasszal a BudaPart irodabérlőinek köre. A fejlesztő Property Market által megálmodott új üzleti negyed létjogosultságának újabb visszaigazolása ez, amely egyben az eddigi legnagyobb irodaterületre kötött bérleti szerződés is.

A MET Csoport európai energiavállalattal aláírt bérleti szerződéssel meghaladta a 60%-os telítettséget a tavaly júniusban átadott BudaPart CITY irodaház. Az Ybl díjas Fazakas György vezette Fazakas Építésziroda által tervezett, „state-of-the-art” megjelenésű, „LEED Gold” környezetvédelmi minősítésű irodaház a legmodernebb energiahatékonysági szempontok figyelembevételével épült.

„A 13 európai országban aktív cégcsoportunk életében fontos lépés, hogy a BudaPart CITY-be költözve mostantól Budapesten is egy helyen, közös irodában dolgozik a MET több mint 300 magyarországi munkatársa” – mondta Szabó Gergely, MET Central Europe Regional Chairman.

A hat emeleten, mintegy húszezer négyzetméter irodaterület mellett komplex infrastruktúra szolgálja a bérlők kényelmét. A BudaParton kialakított éttermek és kávézók, valamint az irodaház közvetlen környezetében működő egyéb üzletek és a hamarosan nyíló edzőterem is hozzájárul ahhoz, hogy az itt dolgozók minden olyan szolgáltatáshoz hozzájussanak, amellyel nap, mint nap időt tudnak megtakarítani. A munkaidő utáni szabadidős kikapcsolódásra pedig számtalan lehetőséget kínál a BudaPart.

„Örülök, hogy újabb nívós bérlőt köszönthetünk a BudaPart CITY irodaházunkban. Az első irodaépületünk, a BudaPart GATE sikeres bérbeadása és értékesítése után, immár a BudaPart CITY utolsó területeinek az értékesítése folyik. Bízom benne, hogy a MET Csoport dolgozói is megelégedéssel foglalják el az új irodájukat, és fedezik fel a BudaPart szolgáltatásait, ahol kivételes munkakörnyezetben tölthetik el munkanapjaikat” – mondta Katkó Károly, a BudaPart iroda bérbeadási igazgatója.

„A számok egyértelműen azt bizonyítják, hogy azok a szempontok, amelyek mentén városnegyedet tervezünk és töltünk meg élettel, kiválóan helytállnak, és mások számára is hozzáadott értéket képviselnek. Ezek pedig tovább inspirálnak bennünket, hogy valóban kategóriát teremtsünk és haladjunk tovább a megkezdett úton, töltsük meg olyan kulturális és közösségépítő programokkal a BudaPartot, amiknek köszönhetően munkaidő után is szeretnek majd itt lenni az irodaházainkban dolgozók” – tette hozzá dr. Schrancz Mihály a fejlesztő Property Market ügyvezetője.