Új igazgató a Property Marketnél

2022-03-22

Új kiskereskedelmi bérbeadási igazgatóval erősít a Property Market, a három legnagyobb hazai ingatlanfejlesztő cég egyike.

Szabó Dávid az újonnan létrehozott kiskereskedelmi bérbeadási igazgatói pozíciót tölti be márciustól. Dávid kezeli a jelenlegi retail portfóliót a cég minden projektjében. A több, mint 18 éves tapasztalattal rendelkező szakember a világ egyik legnagyobb ingatlanszakértő cégétől, a CBRE-tól érkezett, ahol senior tanácsadóként a kiskereskedelmi üzletág projektjeinek tervezéséért és azok megvalósításáért felelt.

A Property Market az új vezető kinevezésével a folyamatosan bővülő projektportfolió, és az ezzel együtt járó, egyre komplexebb feladatok összehangolására törekszik az operatív megvalósítás szintjén. Így többek között a BudaPart és a Kopaszi-gát kiskereskedelmi identitásának továbbépítése az itt lakók és az irodai dolgozók mindennapi igényének kiszolgálásával, illetve iroda- és lakófejlesztéssel összhangban, integráltan valósul meg.

„A Befektető érdeke az első, de nekem személyesen fontos, hogy amikor ingatlanprojekteket alkotunk, a vevőink, bérlőink is jól érezzék majd magukat, és óriási felelősségünk van a város felé is. Itt az épített környezet alakítására mellett elsősorban a városlakók szempontjaira is gondolok. A Property Market nem csak a létrehozott lépték okán kategóriateremtő, hanem abban is, hogy az egyéb értékteremtési szempontokat is maximálisan figyelembe veszi a fejlesztési folyamat során. A projektjeink körüli élettel teli környezet megteremtésének egyik kulcsa, a jól működő kiskereskedelmi és gasztronómiai mix és portfólió, amelynek megfelelő kialakításához egy felkészült, profi, holisztikus megközelítésű vezetőt kerestem. Dávid komoly szaktudással, tapasztalattal, széles látókörrel rendelkezik, azt gondolom vele újabb lendületet véve tudunk tovább építkezni, mellyel az ingatlanfejlesztéseinket tovább tudjuk erősíteni” - mondta Dr. Schrancz Mihály, a Property Market ügyvezető igazgatója.