Új kommunikációs vezető a Property Marketnél

2022-07-27

 

2022 májusától Both Balázs tölti be a kommunikációs vezetői pozíciót Magyarország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cégénél. A szakember a felelős a Property Market és ingatlanfejlesztési projektjei – többek között a nemrég a világ legjobb városnegyed fejlesztésének választott BudaPart - teljes marketingkommunikációjáért, az egyes fejlesztések márkaépítéséért, értékesítéstámogató kommunikációjáért.

Both Balázs vezetői tapasztalatai mellett - melyet a közösségi közlekedés szolgáltatói szektorában a BKK-nál, majd később a MÁV-START-nál szerzett - reklámügynökségi ügyfélkapcsolati igazgatói tapasztalatokat tudhat magáénak hazai és nemzetközi márkák online és offline marketingkommunikációs kampányaiban a gyógyszeripartól az építő-, autó- és légiiparon át egészen a turisztikai vagy kiskereskedelmi szektorig.

A Property Market fejlesztési portfóliójának mérete jelentősen nőtt, jelenleg 26 épületet fejleszt, amelyből 16 lakóépület, 7 iroda és 3 hotel. A cég szakértői létszáma ezzel párhuzamosan megduplázódott, elérte az 50 főt. A világ legrangosabb ingatlanfejlesztési versenyén, a FIABCI-n a BudaPartot világ legjobb városnegyed-fejlesztésének választották.

„A Property Market dinamikusan bővülő fejlesztési portfóliója a menedzsment átalakításával is jár. Balázs kinevezése a megnövekedett kihívásokra adott válasz, új csapattagunknak köszönhetően könnyebben tudjuk koordinálni a projektek kommunikációját, márkaépítését - mondta Dr. Schrancz Mihály, a Property Market ügyvezető igazgatója.