Újabb nemzetközi díjakat söpört be a BudaPart

2020-01-31

A BudaPart alig néhány hónapja átadott BudaPart Otthonok ’A’ és ’C’ épületeivel elnyerte a legjobb „Lakóingatlan-fejlesztés” díjat, a városnegyed fejlesztőjét, a Property Marketet pedig a „Lakóingatlanfejlesztő” kategóriában jutalmazták a harmadik Europa Property által szervezett CRE Awards díjátadó gálán. A nyerteseket január 30-án hirdették ki a budapesti InterContinental Hotelben.

A városnegyed koncepciójának lényege, hogy az 54 hektáros terület egyaránt megteremtse a természetközeli élményt és a nagyvárosi életérzést a lakók, dolgozók, valamint az idelátogatók számára. A Market Építő Zrt. kivitelezésében megvalósuló BudaPart projekt több mint ingatlanfejlesztés: a beruházáshoz kapcsolódóan a lakó- és irodaházak építése mellett számos infrastrukturális-, humánerőforrás- valamint közlekedéshez kapcsolódó fejlesztés is megvalósul, amit az elnyert, rangos díjakkal a régiós ingatlanpiaci szakmai is elismert. 

A nemzetközi Europa Property által szervezett versenyen 20 kategóriában hirdetett győztest a közel 30 főből álló szakmai zsűri, így kiemelkedő eredménynek számít, hogy a nívós megmérettetésen két díjjal is elismerték a magyarországi fejlesztést.

„Nagy öröm számunkra, hogy ezen a rangos nemzetközi versenyen ilyen kimagasló sikereket értünk el. Az elnyert díjak bizonyítják, hogy a városnegyedi koncepció és a beruházás a kelet-közép-európai régiós fejlesztések között is megállja a helyét. Hamarosan újabb épületeket adunk át, és reméljük, a jövőben is hasonlóan  díjazza eredményeinket a szakma a BudaParton megvalósuló álmunkkal” - mondta el Dr. Árendás Gergely, a Property Market ügyvezető igazgatója.