Újabb prémium kategóriás, közvetlen vízparti lakóépülettel bővül a BudaPart

2022-01-11

Újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett Budapest legújabb városnegyedének fejlesztése: a Property Market Kft. a hetedik lakóház kivitelezését indítja el a BudaParton, melynek okos megoldásokkal felszerelt prémium kategóriás lakásaira megkezdődött az előregisztráció. A BudaPart Otthonok ’L’ elnevezésű lakóépület a nagyszabású városfejlesztési projekt negyedik ütemében valósul meg a Lágymányosi-öbölben.

A BudaPartnak mint a főváros legújabb városnegyedének arculata egyre markánsabban rajzolódik ki a Time Out magazin által a világ legmenőbb városnegyedei közé választott Újbudán, a Duna partján. A BudaParton eddig már öt lakóépület átadásra, ezekben pedig több, mint ezer lakás eladásra került, a mostani, BudaPart Otthonok ’L’ elnevezésű házzal pedig a beruházás egy közvetlen vízparti prémium épületének kivitelezése kezdődött el.

A 18 emeletes, 140 lakásos lakóház egyedi építési, stílusos és környezetbarát megoldásai az Óbuda Építész Stúdiónak az Óbuda Group generáltervezőirodának köszönhetők. Az épület karakteres megjelenésével méltó folytatása a BudaPart Duna-parti látképének. A formavilágot a nagy méretű mozgalmas teraszokkal övezett, csavarodó toronyrész teszi különlegessé. Emellett, hasonlóan a többi budaparti házhoz, az épületet a state-of-the-art szemlélet mellett úgy alakították ki, hogy optimális legyen a lakások benapozottsága és maximalizálva legyen a panorámás otthonok száma. Az épület parkolószintjeivel, földszinti kereskedelmi területeivel fogja szolgálni a lakók kényelmét.

A BudaPart közvetlenül a vízparton megvalósuló épületében egyértelműen az újgenereációs, prémium kategóriás otthonok kialakítására került a hangsúly. Ennek megfelelően az otthonok mindegyikéhez tartozik terasz vagy loggia, a lakásokat mennyezetfűtéssel és hűtéssel, elektromos redőnnyel, smart home rendszerrel, az eddigieknél is modernebb gépesített konyhabútorral felszerelve adják át.

A BudaPart Otthonok ’L’ lakóépületben lakást választók egy friss és vibráló városnegyedbe, a legújabb elvárásoknak megfelelő otthonokba költözhetnek.

A hetedik lakóházunk kivitelezésének elindítása, és a több, mint ezer lakás értékesítése a bizonyíték arra, hogy a zöld környezet, az átgondolt, magas építészeti értékek, a kikapcsolódás és a városi életmód igenis tudnak kéz a kézben járni, és erre jelentős igény van a piacon. Most az a legfontosabb feladatunk, hogy egyértelművé tegyük a jelenlegi és a leendő lakástulajdonosok, irodabérlők számára, hogy nem állunk meg az ingatlanok fejlesztésénél. Mi hosszútávra dolgozunk, ennek pedig elengedhetetlen része az értékteremtés, amire mindig kiemelt hangsúlyt fektetünk itt, a BudaPart városnegyedben” – mondta el Dr. Schrancz Mihály, a Property Market Kft. ügyvezető igazgatója.