Bezárás

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

ÜZENETKÜLDÉS

28
135

A BudaPart egy unikális beruházás Magyarországon mind elhelyezkedésének, mind a zöld- és vízterület magas arányának köszönhetően. Az 54 hektárnyi területből 11 hektárnyi vízfelület biztosítja a beruházás épületeinek átszellőzését. Kiemelt célunk, hogy Budapest új városnegyede izgalmas színfoltot jelentsen majd az ide költözőknek, a munkába járóknak, valamint a kikapcsolódási céllal érkező városlakóknak is.

A megújuló városnegyedet határoló utak mentén irodaházak ölelik majd körbe a leendő lakóépületeket. A két funkció között csökkentett gépjárműforgalmú bevásárlóutca számos vendéglátóegységgel kerül kialakításra. A tervek szerint több sportpálya, hotel, óvoda, fitness/spa létesítmények is hozzájárulnak az itt lakók és dolgozók feltöltődésének ebben a kényelmes, nyugodt, mégis élettel teli új városrészben.

Elérhető infrastruktúra a környéken:

ÚJ VÁROSNEGYED DÉL-BUDÁN

A terület az 1-es villamosvonal bővítését és a 4-es metró átadását követően az elmúlt években még inkább bekapcsolódott a város vérkeringésébe.

A napfényes, erkélyes vagy teraszos lakások jelentős részéből páratlan kilátás nyílik majd a Lágymányosi-öbölre és a Dunára. A környezettudatos irodák technikai felszereltsége mindenben megfelel a XXI. század elvárásainak.

Cím: 1117 Budapest, Kopaszi gát 5.

Tovább a galériára

AZ EGYEDÜLÁLLÓ HELYSZÍN

Újbudán, a Duna mellett, Kopaszi gátként ismert és közkedvelt szabadtéri pihenő, rekreációs és szabadidős központtal szemben, a Lágymányosi-öböl másik oldalán egy új városnegyedben kínálunk modern életteret, amely inspiráló környezetet nyújt az itt élők, valamint az itt dolgozók számára. A folyamatos fejlesztés alatt lévő közpark továbbra is várja a kikapcsolódásra, minőségi időtöltésre vágyó látogatóit.

A közel 15 hektár területen elhelyezkedő közvilágítással rendelkező parkban séta- és futóút, színvonalas vendéglátóhelyek, padok, valamint parkoló találhatók. A Kopaszi gát megszokott hangulata továbbra is várja az érdeklődőket, sőt mindez a hangulat tovább gyűrűzik az épülő városnegyed felé.

KÖZLEKEDÉSI KAPCSOLATOK

Budapest belvárosának déli kapujánál helyezkedik el a terület, számos közlekedési módot és útvonalat kínálva a megközelítésre. A BudaPart az M1-M7, valamint az M6 autópályák bevezető szakaszánál, vagyis a nyugatról és délről a fővárosba tartó közlekedési folyosó közelében helyezkedik el, valamint a Rákóczi-hídnak, a Könyves Kálmán/Hungária körútnak és az alsó rakpartoknak köszönhetően a város vérkeringésébe könnyen be lehet kapcsolódni.

A tömegközlekedést tekintve Budapest legújabb, 4-es metróvonala is a BudaPart vonzáskörzetébe esik, illetve még közvetlenebb elérést biztosítanak a kibővített 1-es villamos, valamint a buszjáratok (153, 154, 33, 133, 233, 103). A közlekedési kapcsolatok bővítése várható: BKK hajóállomás, Fonódó II. villamosvonal és BUBI (közbringa rendszer) állomás szerepel a tervek között.

LAKÓÉPÜLETEK

1. ÜTEM

FIZETÉSI ÜTEM: 20% előszerződéskor, 80% átadáskor
VÁRHATÓ ÁTADÁS: 2019. év eleje

2. ÜTEM

FIZETÉSI ÜTEM: 20% előszerződéskor, 75% műszaki                                                               készre jelentéskor, 5% átadáskor
VÁRHATÓ ÁTADÁS: 2019. év vége

A lakáspiacot tekintve a XI. kerület a főváros egyik legkeresettebb városrésze, amelyben az ingatlanárak hosszú távon bebizonyították, hogy „válságállóak”, emellett pedig az elmúlt évben átlag feletti értéknövekedést értek el. Budapesten belül Újbudán van jelenleg a legnagyobb értékesítési volumen az új lakásokat tekintve és ez a trend hosszabb távúnak ígérkezik.

Lakásainkat gépesített konyhabútorral, manuális vagy motorizált redőnyökkel és előkészített vagy beépített klímával adjuk át.

Vevőink számára kedvező fizetési ütemezést kínálunk. A felértékelődési potenciállal együtt ez kimagasló befektetést is jelent.

MODERN, VÍZPARTI IRODÁK ZÖLD KÖRNYEZETBEN

inspiráló munkahely
hatékony kialakítás
környezettudatos megoldások

Budapest egy lüktető csomópontja Közép-Európának. A HR stratégiának ma már egyre több helyen része, hogy a munkahely, az iroda minél kellemesebb, inspirálóbb teret nyújtson a képzett munkaerőnek. A BudaPart irodaházai A+ kategóriás, LEED/BREEAM minősítéssel rendelkező, hatékony és környezettudatos épületek, rengeteg lehetőséget tartogatva az itt dolgozóknak és a budai hangulatot kereső cégeknek.

A tömegközlekedés széles lehetőségei mellett parkolóhelyek állnak rendelkezésre a BudaPart irodaházaiban.

Bérbeadó ügynökségek:

Cushman & Wakefield Eston
+36 1 268 1288 +36 1 877 1000
Fejlesztő:

Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

A Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. munkatársai eddig közel 1,5 millió négyzetméter beépített területet, majdnem ötven sikeresen lezárt projektet és több ezer vételi és bérbeadási tranzakciót tudhatnak maguk mögött.

Kivitelező:

Market Építő Kft.

A Market Építő Zrt. hazánk egyik vezető építő és magasépítő vállalata. A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő cég 20 év tapasztalattal, valamint számos kiváló referenciával rendelkezik. Évi közel 50 beruházást valósít meg, 8000 megbízható együttműködő partnerrel dolgoznak együtt.

Építésziroda:

Adept

A koppenhágai Adept készítette el a városnegyed koncepcióját, akik nemzetközi díjat is nyertek a stockholmi Royal Seaport terveivel. A budapesti környezetbe álmodott terv központi eleme egy hatalmas zöld park, amely köré közel harminc épületegyüttest álmodtak meg.