A helyed

Kivételes városnegyed a Duna mellett

Újbuda népszerű szabadtéri pihenő- és szabadidőközpontjával, a Kopaszi-gáttal szemben, a Lágymányosi-öböl túloldalán épülő új városnegyedben kínálunk modern életteret és különlegesen inspiráló környezetet.

Megnézem a galériát

A helyed #1
A helyed #2
Előtte
budapart_status_mobil_HU

Az otthonod

Exkluzív, újépítésű lakások kulcsrakészen

Az otthonod #1
Az otthonod #2

A BudaParton nem lakást választasz, hanem közösséget, egy kivételes helyen. Itt nem csak otthonod lesz, hanem páratlan kilátásod és Duna-parti futó- és sétaútvonalad. Az új lakásnak számos előnye van: igényeidnek megfelelően alakítjuk ki, legyen szó a beépített konyháról, vagy akár burkolatok kiválasztásáról. Jelenlegi öt épületünk változatos lakásalaprajzaival célunk, hogy számodra tökéletes otthont vagy akár jövedelmező befektetést biztosítsunk.

Nézz körül kínálatunkban, és találd meg álmaid otthonát itt, a BudaParton!

Érdekel

Az irodád

Inspiráló munkahelyek zöldkörnyezetben

A megújuló városnegyedet határoló utak mentén irodaházak ölelik majd körbe a leendő lakóépületeket. A Dombóvári úttal párhuzamosan e két funkció között kialakításra kerülő bevásárlóutcában számos étterem és szolgáltatás érhető majd el.

Érdekel

Az irodád #1

INCEPTECH iroda

Az irodád #2

A találkozóhelyed

Minőségi kikapcsolódás

A találkozóhelyed #1
A találkozóhelyed #2

A kellemes vízparti élmények és az élhető, városi kikapcsolódás egyensúlya: nagy belső pihenőparkok, kerékpárút, játszóterek, sportpályák és komplex infrastruktúra szolgálja az itt lakók és dolgozók kényelmét.

Érdekel

Tervezett szolgáltatások
a BudaParton

 • Éttermek és kávézók Éttermek és kávézók
 • Üzletek Üzletek
 • Elektromos töltőállomások Elektromos töltőállomások
 • Rekreációs lehetőségek Rekreációs lehetőségek
 • Fitness központ Fitness központ
 • Hotel Hotel
 • Óvodák Óvodák
 • Játszóház és gyermekmegőrző Játszóház és gyermekmegőrző
 • Orvosi rendelő és gyógyszertár Orvosi rendelő és gyógyszertár
 • Coworking és szolgáltatott irodák Coworking és szolgáltatott irodák
 • Autómosó Autómosó
 • MOL BUBI állomások MOL BUBI állomások

Fejlesztő

A többszörösen díjazott, Top 3 hazai ingatlanfejlesztő cég között számon tartott Property Market Kft. eddig 1,5 millió m² beépített területet, 55 lezárt projektet, 314 ezer m² kereskedelmi- és irodaterület bérbeadását, valamint 3200 lakás eladását tudhatja maga mögött.

több mint
23
referenciaprojekt

Kivitelező

A Market Építő Zrt. hazánk egyik vezető építő és magasépítő vállalata. A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő cég közel 25 év tapasztalattal, valamint számos kiváló referenciával rendelkezik. Évi közel 35-40 beruházást valósít meg, 8000 megbízható együttműködő partnerrel dolgozik együtt.

több mint
600
létesítmény

Várostervező

A koppenhágai Adept készítette el a városnegyed koncepcióját, akik nemzetközi díjat is nyertek a stockholmi Royal Seaport terveivel. A budapesti környezetbe álmodott terv központi eleme egy hatalmas zöld park, amely köré közel harminc épületegyüttest álmodtak meg.

több mint
30
projekt