AZONNAL KÖLTÖZHETŐ – ÁTADTUK A BUDAPART OTTHONOK ’G’ LAKÓÉPÜLETET

A nyolcemeletes BudaPart Otthonok 'G' épületben már csak néhány, azonnal költözhető ingatlan várja az új tulajdonosát. A most átadott lakóépület a 2023 őszén elkészült központi park mellett, a városnegyed szívében helyezkedik el, így mind a pihenési lehetőségek, mind a szolgáltatások karnyújtásnyira elérhetőek a lakók számára.

Már a kilencedik épület lakásaira indult el az előregisztráció a BudaParton

Újabb 141 lakásra lehet előregisztrálni Újbuda dinamikusan bővülő új városnegyedében, a BudaParton. A BudaPart OTTHONOK ’K’ épület 8 emeleten, a nemrég átadott 2 hektáros központi park mellett várja az érdeklődőket. A lakóépület elhelyezkedésének köszönhetően a városnegyed talán egyik leginkább természetközeli épülete lesz, hiszen a park közelsége mellett a Lágymányosi-öböl is karnyújtásnyira található.

A BudaPartot választották a legnagyobb hatású ingatlanfejlesztésnek!

Október végén a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem adott helyt a XXIX. Országos Urbanisztikai Konferenciának, amely közel 230 résztvevővel, 80 előadóval és kerekasztal-közreműködővel zajlott le. A konferencia fókuszában a terület- és városfejlesztésben érintettek, a fejlesztők, a finanszírozók és a szabályozók eltérő érdekeiből adódó konfliktusok és kooperációs lehetőségek álltak a „Ki fejleszti a várost? – Érdekek, konfliktusok és együttműködések a terület- és városfejlesztésben” kérdésköre mentén.

Háromból három elismert irodaház!

A tavasszal átadott DOWNTOWN irodaépület környezettudatos megoldásaiért megkapta a nemzetközi LEED épületminősítési rendszer GOLD fokozatát. Ezzel a BudaParton a GATE és CITY épületek után már a harmadik irodaház rendelkezik ilyen fokozattal, így az itt dolgozóknak olyan minőségi munkakörnyezetet tudunk biztosítani, ahol otthon érezhetik magukat, és hatékonyan tudnak részt venni a városnegyed mindennapjaiban.

Négycsillagos Radisson hotel nyílt a BudaParton

A Kopaszi-gát szomszédságában, a BudaParton nyitotta meg kapuit október 19-én a Radisson szállodacsoport új business szállodája. A négycsillagos Radisson Hotel Budapest BudaPart remekül illeszkedik a „15 perces városnegyed” koncepciójába. A full-service hotel megnyitásával egy olyan nemzetközi csúcsmárka jelent meg az újbudai városrészben, mely tovább erősíti a környék szolgáltatásait.

Megnyílt a központi park

Több, mint 7000 négyzetméter új zöld terület, közel 50 fa, kutyafuttató és közösségi kert várja a pihenni vágyókat a világ legjobb városnegyedfejlesztésének választott BudaParton

Nektek ilyen a BudaPart!

A májusban meghirdetett „Nekem a BudaPart…!” fotópályázaton azt kértük, hogy örökítsétek meg a kedvenc pillanatotokat, helyeteket, hangulatotokat a BudaParton.