Újabb prémium kategóriás, közvetlen vízparti lakóépülettel bővül a BudaPart

Újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett Budapest legújabb városnegyedének fejlesztése: a Property Market Kft. a hetedik lakóház kivitelezését indítja el a BudaParton, melynek okos megoldásokkal felszerelt prémium kategóriás lakásaira megkezdődött az előregisztráció. A BudaPart Otthonok ’L’ elnevezésű lakóépület a nagyszabású városfejlesztési projekt negyedik ütemében valósul meg a Lágymányosi-öbölben.

LEED GOLD minősítést kapott a BudaPart CITY irodaház

Újabb budaparti irodaház kapta meg környezettudatos megoldásaiért a nemzetközi LEED épületminősítési rendszer egyik legmagasabb szintű fokozatát, a GOLD minősítést. Az íly módon „zöld” épületté nyilvánított BudaPart CITY, a városnegyed legújabb, state-of-art megjelenésű újgenerációs irodaháza, melyet a többszörösen díjazott Fazakas Építésziroda Kft. tervezett. A 2021 második negyedévében átadott épület 19 760 négyzetméter bérbeadható területtel a tavaly átadott legnagyobb területű irodaház az országban.

Megkapta a használatbavételi engedélyt a BudaPart CITY irodaház

A BudaPart CITY, a városnegyed második irodaháza minden hatósági elvárásnak és szakmai szabályrendszernek megfelelt, így a fejlesztő Property Market Kft. megkapta a használatbavételi engedélyt az épületre. Az első bérlők már nyáron beköltözhetnek.

Tengerparti hangulatú, homokos strand nyílik a BudaParton

A főváros legújabb városnegyedében, a BudaParton nyit meg Budapest egyetlen szabadvízi strandja, a SHO BEACH BudaPart július 3-án. A Lágymányosi-öbölben kialakított, kiváló vízminőségű, prémium strandon a fürdőzés mellett sportolási lehetőségekkel, kulináris élményekkel és a nyár folyamán változatos programokkal várják majd a látogatókat. De nemcsak a strandon, hiszen júniusban a városnegyedben megnyitott a Dürer Kert kerthelyisége, az EB-meccsek több helyszínen is követhetők a Duna partján és hamarosan indul a kertmozi is.

A BudaParton nyit újra a Dürer Kert

A BudaPart a főváros modern kori történetének legnagyobb ingatlanfejlesztése. A Duna partján épülő új városnegyed fejlesztője a lakó- és irodaházakon, valamint a kereskedelmi egységeken túl már a kezdetektől kiemelt hangsúlyt fektet a közösségépítésre, arra, hogy a városnegyedet élettel töltsék meg. A „BudaPart a kultúráért” kezdeményezésük részeként most a Dürer Kertet támogatták abban, hogy ideális helyen folytathassák tovább tevékenységüket, amivel egy sokszínű, kulturális intézmény érkezik a városrészbe. A kerthelyiség akár már a nyár folyamán megnyithatja kapuit.

BudaPart DOWNTOWN: hotel és irodaház vegyes funkciós épülettel bővül a BudaPart

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a főváros modernkori történetének legnagyobb ingatlanfejlesztése: a BudaParton februárban egy újabb épület kivitelezése kezdődött meg. A BudaPart DOWNTOWN a beruházás negyedik ütemének része, mely hotel és irodaház funkciót lát el. A szálloda üzemeltetője a Radisson nemzetközi szállodalánc, aki egy négy csillagos business hotel kapuit nyitja meg városnegyedben.

Aláírták a finanszírozási megállapodást a BudaPart CITY irodaházra

A főváros modern kori történetének legnagyobb városnegyedében már öt épület elkészült, több mint 750 lakást értékesítettek és közel húszezer négyzetméternyi irodaterületen élvezhetik a Bérlők a BudaPart előnyeit. A beruházás újabb két bank bizalmát nyerte el: a BudaPart CITY irodaházat a Magyar Fejlesztési Bank és a Takarékbank Zrt. egyenlő arányban finanszírozza.