LEED GOLD minősítést kapott a BudaPart GATE irodaház

Nemzetközileg is környezetbarát és energiahatékony épületté nyilvánították a BudaPart városléptékű fejlesztés első, februárban átadott irodaházát. A Property Market által fejlesztett BudaPart GATE elnyerte a LEED GOLD minősítést, amivel az épület fenntarthatósági törekvéseit globálisan is elismerték.

Folyamatos bővülés a Property Marketnél

Nemzetközi szinten is kimagasló városnegyed valósul meg a BudaParton, a Property Market, a beruházás fejlesztője pedig nem áll meg, tovább bővíti portfólióját. A tulajdonosok a városnegyed és az egyéb nagyszabású ingatlanfejlesztési projektjeik további sikeres létrehozása érdekében 2020 májusában új vezetői struktúra kialakítása mellett döntöttek, a menedzsmenthez most újabb szakember, Bukta Péter csatlakozott, mint fejlesztés stratégiai igazgató.

MOL Bubi gyűjtőállomással bővült a BudaPart - Már a közbringarendszerrel is elérhető a városnegyed

A BudaPart közlekedési kapcsolatai tovább erősödnek: a MOL Bubi közbringarendszer legújabb gyűjtőállomását a városnegyed kapujában július 9. csütörtöktől már igénybe vehetik a Budapesten közlekedők. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) új telepítésével a 158. gyűjtőállomás valósul meg, összesen 2071 kerékpárral tekerhetnek a szolgáltatás használói.

Szerkezetkész a BudaPart hatodik épülete

Elérte legmagasabb pontját a BudaPart Otthonok ’E’ épülete. Szinte napra pontosan három évvel az alapkőletétel után a hatodik épület szerkezete is elkészült Budapest legújabb városnegyedében, a XI. kerületben, a Kopaszi-gát szomszédságában.

Közép-Kelet-Európa legjobb lakóingatlan fejlesztése a BudaPart

A Construction & Investment Journal HOF (Hall of Fame) Awards 2020 versenyen a legjobb közép-kelet-európai lakóingatlan fejlesztéssé (Best of the Best Residential Development) választották a Property Market Kft. fejlesztésében megvalósuló BudaPart projektet. A kategória nyertesét online webinár keretein belül hirdették ki május 26-án.

Új vezetőket neveztek ki a BudaPart beruházás fejlesztőjének és vagyonkezelőjének élére

2020. május 1-től Dr. Schrancz Mihályt, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. korábbi fejlesztési igazgatóját nevezték ki a társaság ügyvezető igazgatójává. A társaság finanszírozási és befektetési igazgatója, Dr. Nádasdy Bence szintén 2020.május 1-től a cégcsoport vagyonkezelő cégének, a Kopaszi Gát Kft-nek az ügyvezetői igazgatói posztját tölti be.