A BudaParton nyit újra a Dürer Kert

A BudaPart a főváros modern kori történetének legnagyobb ingatlanfejlesztése. A Duna partján épülő új városnegyed fejlesztője a lakó- és irodaházakon, valamint a kereskedelmi egységeken túl már a kezdetektől kiemelt hangsúlyt fektet a közösségépítésre, arra, hogy a városnegyedet élettel töltsék meg. A „BudaPart a kultúráért” kezdeményezésük részeként most a Dürer Kertet támogatták abban, hogy ideális helyen folytathassák tovább tevékenységüket, amivel egy sokszínű, kulturális intézmény érkezik a városrészbe. A kerthelyiség akár már a nyár folyamán megnyithatja kapuit.

BudaPart DOWNTOWN: hotel és irodaház vegyes funkciós épülettel bővül a BudaPart

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a főváros modernkori történetének legnagyobb ingatlanfejlesztése: a BudaParton februárban egy újabb épület kivitelezése kezdődött meg. A BudaPart DOWNTOWN a beruházás negyedik ütemének része, mely hotel és irodaház funkciót lát el. A szálloda üzemeltetője a Radisson nemzetközi szállodalánc, aki egy négy csillagos business hotel kapuit nyitja meg városnegyedben.

Aláírták a finanszírozási megállapodást a BudaPart CITY irodaházra

A főváros modern kori történetének legnagyobb városnegyedében már öt épület elkészült, több mint 750 lakást értékesítettek és közel húszezer négyzetméternyi irodaterületen élvezhetik a Bérlők a BudaPart előnyeit. A beruházás újabb két bank bizalmát nyerte el: a BudaPart CITY irodaházat a Magyar Fejlesztési Bank és a Takarékbank Zrt. egyenlő arányban finanszírozza.

Már 20 bérlő választotta a BudaPart irodaházait

A főváros modern kori történetének legnagyobb ingatlanfejlesztési projektjében az első irodaépület, a BudaPart GATE egy éve nyitotta meg kapuit, idén nyáron pedig átadják a beruházás második irodaházát, a BudaPart CITY-t. A két épületben eddig 20 hazai és multinacionális cég írt alá bérleti szerződést. Nyártól már a Bayer Hungária Kft. munkavállalói is élvezhetik a BudaPart előnyeit és itt valósul meg a Mol-csoport impozáns új székháza, a MOL Campus. A BudaPart alapkoncepciója, hogy az egyik legfontosabb üzleti negyeddé váljon a budapesti irodapiacon, közvetlen közelében lévő irodaházakkal együtt független alpiacot alkotva, létrejöjjön a „Buda Business District”.

Közösségépítésre koncentrál a BudaPart - Magyar költők verseivel is népszerűsítik a városnegyed értékteremtő céljait

Budapest modern kori történetének legnagyobb fejlesztése elkezd megtelni élettel, már több százan laknak és dolgoznak a BudaParton. Az elmúlt hónapokban megvalósított márkafrissítés célja, hogy még traszparensebbé tegye a természeti és koncepcionális értékeket és erősítse az érzelmi kötődéseket. A most debütáló videók fókuszába az új városnegyed, a Duna, a Kopaszi-gát és a közösség kapcsolata került, amelyekben Kovács Patrícia, Törőcsik Franciska és Simon Kornél hozzák közelebb a BudaPart egyedülálló hangulatát magyar költők versein keresztül.

Óvoda és háziorvosi rendelő is nyílik a BudaParton

A BudaParton, a főváros legújabb városnegyedében már öt épületet átadtak, jövő nyárra pedig újabb két házzal bővül a beruházás. A lakó- és irodaépületek mellett egyre jobban kirajzolódik a városnegyed bevásárlóutcája, már több üzlet megnyitott, és fokozatosan bővülnek a kereskedelmi egységek, valamint a rekreációs lehetőségek. A BudaPart szolgáltatásai az itt lakókon és dolgozókon túl a környéken élőket, valamint a városnegyedbe látogatókat is kiszolgálják.

Díjazták a BudaPart legújabb lakóépületeit

A BudaPart városnegyed Budapest modern kori történetének legnagyobb fejlesztése, ahol az elmúlt, valamivel több mint egy év alatt négy lakó- és egy irodaépületet adtak át. A BudaPart Otthonok ’B’ és ’D’ elnevezésű házakba nyáron költözhettek be a lakók, és a két épület elnyerte a Portfolio Property Awards versenyen az „Év Lakóprojektje (100 lakás felett)" díjat. A nyerteseket rendhagyó módon online hirdették ki a Property Investment Forum 2020 konferencián.

BudaPart: új, 185 lakásos épülettel bővül a városnegyed

A Kopaszi-gát mellett épülő városnegyedben újabb lakóház fejlesztését indítja el a Property Market Kft. A BudaPart Otthonok ’F’ lakóépület a tíz éves beruházás negyedik ütemében valósul meg, melynek lakásaira megkezdődött az előregisztrációs lehetőség. Az innovatív építészeti és építéstechnológiai megoldásokkal épülő lakóház nyolc emeleten kínál modern otthonokat.