Már 20 bérlő választotta a BudaPart irodaházait

A főváros modern kori történetének legnagyobb ingatlanfejlesztési projektjében az első irodaépület, a BudaPart GATE egy éve nyitotta meg kapuit, idén nyáron pedig átadják a beruházás második irodaházát, a BudaPart CITY-t. A két épületben eddig 20 hazai és multinacionális cég írt alá bérleti szerződést. Nyártól már a Bayer Hungária Kft. munkavállalói is élvezhetik a BudaPart előnyeit és itt valósul meg a Mol-csoport impozáns új székháza, a MOL Campus. A BudaPart alapkoncepciója, hogy az egyik legfontosabb üzleti negyeddé váljon a budapesti irodapiacon, közvetlen közelében lévő irodaházakkal együtt független alpiacot alkotva, létrejöjjön a „Buda Business District”.

Közösségépítésre koncentrál a BudaPart - Magyar költők verseivel is népszerűsítik a városnegyed értékteremtő céljait

Budapest modern kori történetének legnagyobb fejlesztése elkezd megtelni élettel, már több százan laknak és dolgoznak a BudaParton. Az elmúlt hónapokban megvalósított márkafrissítés célja, hogy még traszparensebbé tegye a természeti és koncepcionális értékeket és erősítse az érzelmi kötődéseket. A most debütáló videók fókuszába az új városnegyed, a Duna, a Kopaszi-gát és a közösség kapcsolata került, amelyekben Kovács Patrícia, Törőcsik Franciska és Simon Kornél hozzák közelebb a BudaPart egyedülálló hangulatát magyar költők versein keresztül.

Óvoda és háziorvosi rendelő is nyílik a BudaParton

A BudaParton, a főváros legújabb városnegyedében már öt épületet átadtak, jövő nyárra pedig újabb két házzal bővül a beruházás. A lakó- és irodaépületek mellett egyre jobban kirajzolódik a városnegyed bevásárlóutcája, már több üzlet megnyitott, és fokozatosan bővülnek a kereskedelmi egységek, valamint a rekreációs lehetőségek. A BudaPart szolgáltatásai az itt lakókon és dolgozókon túl a környéken élőket, valamint a városnegyedbe látogatókat is kiszolgálják.

Díjazták a BudaPart legújabb lakóépületeit

A BudaPart városnegyed Budapest modern kori történetének legnagyobb fejlesztése, ahol az elmúlt, valamivel több mint egy év alatt négy lakó- és egy irodaépületet adtak át. A BudaPart Otthonok ’B’ és ’D’ elnevezésű házakba nyáron költözhettek be a lakók, és a két épület elnyerte a Portfolio Property Awards versenyen az „Év Lakóprojektje (100 lakás felett)" díjat. A nyerteseket rendhagyó módon online hirdették ki a Property Investment Forum 2020 konferencián.

BudaPart: új, 185 lakásos épülettel bővül a városnegyed

A Kopaszi-gát mellett épülő városnegyedben újabb lakóház fejlesztését indítja el a Property Market Kft. A BudaPart Otthonok ’F’ lakóépület a tíz éves beruházás negyedik ütemében valósul meg, melynek lakásaira megkezdődött az előregisztrációs lehetőség. Az innovatív építészeti és építéstechnológiai megoldásokkal épülő lakóház nyolc emeleten kínál modern otthonokat.

Szerkezetkész a BudaPart következő irodaháza

Elkészült a BudaPart CITY irodaház szerkezetépítési munkáival a Market Építő Zrt. A Property Market fejlesztésében megvalósuló irodaház közel húszezer négyzetméteren kínál majd irodahelyiségeket és egyéb szolgáltatásokat 2021 nyarától. Az építkezés jelenlegi ütemével számolva a tervezettnél is korábbi átadás valósulhat meg.

Új iroda értékesítési igazgató a Property Marketnél

Tóth Mariann 2020. október 19-én csatlakozik a Property Market csapatához, Magyarország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztőjének menedzsmentjéhez. A szakember iroda értékesítési igazgatóként a városnegyed léptékű BudaPart, illetve a vállalat további ingatlanfejlesztési projektjeihez kapcsolódó iroda bérbeadási tevékenység irányításáért felel majd.