Hívj minket!
+36 1 241 0081
 

Aláírták a finanszírozási megállapodást a BudaPart CITY irodaházra

A főváros modern kori történetének legnagyobb városnegyedében már öt épület elkészült, több mint 750 lakást értékesítettek és közel húszezer négyzetméternyi irodaterületen élvezhetik a Bérlők a BudaPart előnyeit. A beruházás újabb két bank bizalmát nyerte el: a BudaPart CITY irodaházat a Magyar Fejlesztési Bank és a Takarékbank Zrt. egyenlő arányban finanszírozza.

Európai viszonylatban is kiemelkedik ez a budapesti városnegyed

A főváros modern kori történetének legnagyobb városnegyed projektje gőzerővel halad előre, a fejlesztés hazai viszonylatban egyedülálló, de európai szinten is felveszi a versenyt a hasonló léptékű beruházásokkal. Több százan élnek és dolgoznak a BudaParton, számos üzlet megnyitott már, idén elkészül a Beach&Bar homokos partszakasszal, és egyre nagyobb szerepet kapnak a közösségépítő aktivitások.

Van igény a prémium lokációjú, új otthonokra – interjú

Várhatóan erős élénkítő hatása lesz a kedvezményes áfakulcs visszavezetésének az új otthonokra. A vásárlók így kedvezőbb vételárra és nagyobb választékra számíthatnak – véli Kiss Ákos. A BudaPart városrészt is fejlesztő Property Market értékesítési igazgatója szerint most érdemes lenne a rozsdaövezeti otthonokat is támogatni, így például nagyobb léptékű bérlakás építések is indulhatnának, méghozzá piaci alapon.

Ez a projekt minden egyes elemében unikum a hazai építőiparban

Ugyanakkor világszerte is hiába keresünk olyan toronyépületet, mint amilyet a MOL megálmodott a BudaPartra. A kivitelező Market Építő vezérigazgatója az új városrészt létrehozó BudaPart beruházás különlegességeiről is átfogó képet adott.

Új városnegyed épül: mutatjuk, hogy áll a BudaPart

Budapest legújabb vegyes funkciójú városrésze épül, amely magában foglalja a Kopaszi-gátat és a Lágymányosi-öblöt is. Az 54 hektárnyi területen megvalósuló BudaPart projekt megközelítőleg 10 év alatt épül fel, a beruházás végére 25–30 ezer városlakó otthonává, munkahelyévé válik az új negyed.

A Duna mellett születik a főváros legújabb városnegyede

Kevés városrész változott akkorát, mint az elmúlt években népszerű parkká vált Kopaszi-gáté. Az egykori magyar ős-Las Vegasként emlegettet környékből napjainkra modern kori Budapest vált: a BudaPart-projekt keretében egy teljesen új városnegyed épül fel.

Otthonok a Duna partján, ahol homokos partszakasz és strand is vár!

Van egy városrész Budapesten, a BudaPart, ahol semmiben nem kell kompromisszumot kötnöd. A belvároshoz közel, a Duna partján lehet az otthonod, ahol kezdheted a napod SUPpozással az öbölben, vagy kocogással a Kopaszi-gáton, bevásárolhatsz az épületek földszintjén található üzletekben, jövőre pedig homokos partszakasz és Beach&Bar is vár. Mutatjuk a BudaPartot, ahol most akár 5 százalékos lakásáfával lefoglalhatod új otthonodat. Újbudán, a csodálatosan megújult Kopaszi-gát mellett, a Duna partján, a Property Market fejlesztésében és a Market Építő Zrt. kivitelezésében épül a főváros legújabb városnegyede, ahol már most számos szolgáltatás és kikapcsolódási lehetőség elérhető az egyedülálló természetközeli, vízparti lokációban.