Hívj minket!
+36 1 241 0081
 

Van igény a prémium lokációjú, új otthonokra – interjú

Várhatóan erős élénkítő hatása lesz a kedvezményes áfakulcs visszavezetésének az új otthonokra. A vásárlók így kedvezőbb vételárra és nagyobb választékra számíthatnak – véli Kiss Ákos. A BudaPart városrészt is fejlesztő Property Market értékesítési igazgatója szerint most érdemes lenne a rozsdaövezeti otthonokat is támogatni, így például nagyobb léptékű bérlakás építések is indulhatnának, méghozzá piaci alapon.

Ez a projekt minden egyes elemében unikum a hazai építőiparban

Ugyanakkor világszerte is hiába keresünk olyan toronyépületet, mint amilyet a MOL megálmodott a BudaPartra. A kivitelező Market Építő vezérigazgatója az új városrészt létrehozó BudaPart beruházás különlegességeiről is átfogó képet adott.

Új városnegyed épül: mutatjuk, hogy áll a BudaPart

Budapest legújabb vegyes funkciójú városrésze épül, amely magában foglalja a Kopaszi-gátat és a Lágymányosi-öblöt is. Az 54 hektárnyi területen megvalósuló BudaPart projekt megközelítőleg 10 év alatt épül fel, a beruházás végére 25–30 ezer városlakó otthonává, munkahelyévé válik az új negyed.

A Duna mellett születik a főváros legújabb városnegyede

Kevés városrész változott akkorát, mint az elmúlt években népszerű parkká vált Kopaszi-gáté. Az egykori magyar ős-Las Vegasként emlegettet környékből napjainkra modern kori Budapest vált: a BudaPart-projekt keretében egy teljesen új városnegyed épül fel.

Otthonok a Duna partján, ahol homokos partszakasz és strand is vár!

Van egy városrész Budapesten, a BudaPart, ahol semmiben nem kell kompromisszumot kötnöd. A belvároshoz közel, a Duna partján lehet az otthonod, ahol kezdheted a napod SUPpozással az öbölben, vagy kocogással a Kopaszi-gáton, bevásárolhatsz az épületek földszintjén található üzletekben, jövőre pedig homokos partszakasz és Beach&Bar is vár. Mutatjuk a BudaPartot, ahol most akár 5 százalékos lakásáfával lefoglalhatod új otthonodat. Újbudán, a csodálatosan megújult Kopaszi-gát mellett, a Duna partján, a Property Market fejlesztésében és a Market Építő Zrt. kivitelezésében épül a főváros legújabb városnegyede, ahol már most számos szolgáltatás és kikapcsolódási lehetőség elérhető az egyedülálló természetközeli, vízparti lokációban.

Budapest legnagyobb városfejlesztése egyben új üzleti negyedet is teremtene

Mostanra nem kérdés az, hogy a pandémia az egyes ingatlanpiaci ágazatokra eltérő mértékben hatott. Az általános megközelítés helyett ezúttal egy konkrét fejlesztőt kérdeztünk meg arról, hogyan érintették őket és a ma is folyamatban lévő fejlesztéseiket az elmúlt hónapok eseményei. Arról, hogy milyen mértékben volt szükség újratervezésre, merre mennek az árak, milyen új fejlesztési irányok jöhetnek szóba és mennyit segít az 5 százalékos lakásáfa, Dr. Schrancz Mihállyal, a Property Market Kft. ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.

Életre kelt Budapest legújabb városnegyede

Negyedénél tart Budapest legnagyobb ingatlanfejlesztése, a Kopaszi-gátnál épülő BudaPart megvalósítása, ahol már kialakult az új városnegyedet kirajzoló kritikus tömeg. Úgy tűnik, igazolódik a fejlesztő koncepciója, a beköltözők kortól függetlenül aktív, sportos, közösségi életre vágyó emberek, akik a mindennapjaikban a nyüzsgő belvárosi létforma és a könnyen elérhető rekreációs lehetőségek ötvözetére vágynak.