Újabb nemzetközi elismeréssel gazdagodott a BudaPart

A nemzetközi Outstanding Property Award London 2019 (OPAL) versenyen „Ingatlanfejlesztő” kategóriában díjazták a BudaPart Otthonok ’A’ és ’C’ lakóépületeit építtető Property Market-et. A versenyre 2019 decemberéig lehetett benyújtani a pályamunkákat, a nyerteseket végül a 23 tagú nemzetközi zsűri választotta ki.

Nívós díjjal ismerték el a BudaPart GATE irodaházat

Az Év Irodája versenyen a BudaPart GATE nyerte el „Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje 2019” díjat, az irodaház és a városnegyed kivitelezőjét, a Market Építő Zrt.-t pedig „Az Év Kivitelezője 2019” kategóriában jutalmazták. A versenyre 2019 december közepéig lehetett benyújtani a pályamunkákat, aminek az eredményét és a nyerteseket február 20-án hirdették ki a Pesti Vigadóban. A Property Market idén februárban megszerezte a használatbavételi engedélyt a BudaPart GATE irodaházra, így az első bérlők hamarosan beköltözhetnek a díjnyertes épületbe.

Újabb nemzetközi díjakat söpört be a BudaPart

A BudaPart alig néhány hónapja átadott BudaPart Otthonok ’A’ és ’C’ épületeivel elnyerte a legjobb „Lakóingatlan-fejlesztés” díjat, a városnegyed fejlesztőjét, a Property Marketet pedig a „Lakóingatlanfejlesztő” kategóriában jutalmazták a harmadik Europa Property által szervezett CRE Awards díjátadó gálán. A nyerteseket január 30-án hirdették ki a budapesti InterContinental Hotelben.

A lakásvásárlók mellett a bérlők körében is sikeres a BudaPart

Budapest legújabb városnegyedének első irodaháza, a BudaPart GATE a szándéknyilatkozatokkal együtt már közel 90%-os bérbeadottsági szintet ért el. A Kopaszi-gát szomszédságában, a BudaPart kapujában található irodaépület komplex adottságait 2020 februárjától élvezhetik az első bérlők.

Még csak most adták át az első épületeket, de már duplán díjazták a BudaPartot

A Construction & Investment Journal (CIJ) Awards Hungary 2019 versenyén a BudaPart projekt az idén átadott lakóházaival két kategóriában is díjnyertes lett. Az épületek elnyerték a „Legjobb lakóingatlan fejlesztés” (Best Residental Developement) díjat, valamint a zsűri által most először átadott, az összes fejlesztési kategória közül a legjobb projektnek értékelt, „Grand Prix” elismerést is. A nyerteseket december 11-én hirdették ki a budapesti Hilton hotelben megrendezett díjátadó gálán.

A BudaPart legújabb lakóépületét az OTP Bank finanszírozza

A Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. és az OTP Bank finanszírozási megállapodást kötött a BudaPart Otthonok 'E' elnevezésű lakóépületére vonatkozóan. A BudaPart beruházás ötödik lakóházának kivitelezése már megkezdődött, a második fázisban megvalósuló épület átadása 2021-ben várható.

Híres magyar feltalálóról nevezték el a BudaPart körútját

Bíró László József, Hevesy György, Neumann János. Mi a közös bennük? Az, hogy kutatásaikkal, találmányaikkal mindhárman – magyarként – jelentősen hozzájárultak a tudomány fejlődéséhez, hatásuk pedig máig érezhető az egész világon. A Hevesy György és a Neumann János utca már több éve tiszteleg nevében a tudósok előtt a BudaPart közelében, mostantól pedig az épülő városnegyed is követi ezt a hagyományt: a városnegyed egyetlen körútját Bíró László József feltalálóról nevezték el.

Megtisztelő díjat nyert a BudaPart

Csütörtök este hirdették ki az idei Média Építészeti Díja nyerteseit, melynek egyik különdíját a Property Market épülő városnegyede, a BudaPart nyerte el. A főváros legnagyobb ingatlanfejlesztése októberben az idén 25 éves European Property Awards 2018-2019 kategóriagyőzelmét vehette át Londonban, elismeréseinek sora pedig a héten az új magyar kitüntetéssel bővült.