Gasztronómiai élmények, aktív/passzív kikapcsolódás

DUNARAMA

DUNARAMA

A Dunarama egy igazi luxusszalont idéző vízi limuzin. 10 fő befogadására alkalmas, nyitott és zárt résszel egyaránt rendelkezik.

Rugodent fogászat

Rugodent fogászat

Örömmel jelentjük, hogy több mint 15 év szakmai tapasztalattal, és több ezer elégedett pácienssel a hátunk mögött, végre méltó helyére került a fogászati rendelőnk. A legújabb csúcskategóriás kezelőegységekkel és diagnosztikai eszközökkel szerelkeztünk fel, hogy a már eddigi népes vendégkörünknek és új pácienseinkek is a legjobbat nyújthassuk. Folyamatosan bővítjük csapatunkat, hogy ezáltal is csökkentsük a várakozási időt. A sarkon található zászló és a recepciós pultnál lévő logó alapján meg lehet találni minket, de az igazi reklám az úgy is "szájról-szájra" terjed

DunaTaxi

DunaTaxi

Egy taxi a vízen, ami könnyen, gyorsan és stílusosan eljuttat az úticélodhoz.

Grajnai virágbolt

Grajnai virágbolt

Rajnai Gábor, a Grajnai megálmodója: Már gyerekként is vonzottak a növények, így egy rövid kertészeti kitérő után találtam magamra a virágok és az emberek szolgálatában. Szolgáltatások: Virág és enteriőr, rendezvények dekorálása, esküvők, irodai dekoráció: állandóságot biztosító selyemvirágokkal, vagy heti megújuló élődekorációval.

Telekom

Telekom

Helló Telekom HU, üdv a BudaParton! Keressétek Ti is az üzletet a Garda utca 3. szám alatt! Mindenkit várnak ügyfélszolgálattal és értékesítési szolgáltatásokkal.

Gyógyszertár

Gyógyszertár

A Kopaszi Non-Stop gyógyszertár 0-24 órás nyitvatartással vár mindenkit a BudaPart Otthonok 'A' lakóépület földszintjén.

Rossmann

Rossmann

Megnyitott a Rossmann Magyarország a BudaPart Otthonok ’E’ lakóépületünkben.

Velocipéd Idomító Műhely

Velocipéd Idomító Műhely

Kerékpár bolt és szervíz. Hazai pörkölésű kisüzemi kávé mikro-kereskedés és kávézó. GLS csomagpont.

Bookline Lapozó

Bookline Lapozó

A Bookline Lapozók ingyenes könyvcserepontok. Ez azt jelenti, hogy ha el szeretnél vinni egy könyvet valamelyik Lapozóból, nem kell fizetned: csupán annyit kérünk, hogy tegyél be a helyére egy másik könyvet, amire nincs szükséged. Így az utánad érkezők is pont ugyanannyi könyvből válogathatnak majd, mint te.

ESEMÉNYNAPTÁR

Radisson Hotel BudaPart Business lunch menu
máj
21 - 24

Radisson Hotel BudaPart Business lunch menu

11:30
Radisson Hotel Budapest BudaPart-Shanghai Kitchen
TOVÁBB