Gasztronómiai élmények, aktív/passzív kikapcsolódás

SUPport BudaPart

SUPport BudaPart

Egy hely Budapesten, ahol igazán megélheted a Víz energiáit. Egy hely Budapesten, ami visszaadja a Természet közelségét. Egy hely Budapesten, ahol végre kipróbálhatod a kedvenc vízi sportod, az állva evezést! Bérelhetsz a sokféle deszkák közül, csatlakozhatsz a rendszeres csoportos túrákhoz vagy akár önállóan, saját SUP deszkádon is felfedezheted a környéket.

SUPshop BudaPart

SUPshop BudaPart

Magyarország és Budapest első SUP butikjában egyedülálló kínálattal és fantasztikus hangulattal várunk. A budaparti boltunkban a SUP szaküzlet új dimenziójába csöppensz, ahol szakértő és lelkes kollégákkal találkozol és igazi élmény lesz a vásárlás

FLAVA Beach

FLAVA Beach

Találkozzunk idén júniustól a Flava Kitchen & More oázisában, a Flava Beachen, ahol a kedvenc komfort ételek, jeges koktélok és megújult strand várja a hűsölni vágyókat. A strand és bár egységeink egymást tökéletesen kiegészítve, de külön funkcionálnak. Így aki elbújna a homokos part forró napsugarai elől, belépő nélkül kortyolhat bele egy Flava Spritzbe, vagy kóstolhatja meg ételkínálatunkat az árnyékos teraszon. Ki ne vágyna arra, hogy a városi dzsungelből kilépve lehűtse magát a vízparton, vagy csak koccintson a barátokkal egy laza estén, miközben vibráló ütemek, food truck, koktélok, napernyők és igazi nyári hangulat fokozza a budapesti strandélményt!

ESEMÉNYNAPTÁR

Radisson Hotel BudaPart Business lunch menu
jún
17 - 21

Radisson Hotel BudaPart Business lunch menu

11:30
Radisson Hotel Budapest BudaPart-Shanghai Kitchen
TOVÁBB