Gasztronómiai élmények, aktív/passzív kikapcsolódás

FRUSKA PICNIC & BISTRO

FRUSKA PICNIC & BISTRO

A Fruska a Kopaszi-gát romantikus miliőjében, a Duna partján idézi meg a századforduló legszebb arcát.

VAKVARJÚ BEACH BISTRO

VAKVARJÚ BEACH BISTRO

Nem kell hosszú kilométereket utaznod ahhoz, hogy hamisítatlan beach hangulatra lelj!

VERANDA PASTA & PIZZA

VERANDA PASTA & PIZZA

Elképesztően finom vékonytésztás pizzák, tészták, saláták, házi limonádék és isteni desszertek a festői dunai környezettel megáldott Kopaszi-gáton déltől estébe hajlóan, a hét minden napján.

CAFÉ PONYVAREGÉNY

CAFÉ PONYVAREGÉNY

Dunára néző napsütötte teraszokkal, házias konyhával, hétvégenként óvónénivel, játékokkal, vitorlásiskolával, bérelhető piknik kosarakkal, és sok szeretettel várnak mindenkit!

BudaPart Melódin GATE Étterem és Kávézó

BudaPart Melódin GATE Étterem és Kávézó

BudaPart legújabb éttermében hétköznaponként tradícionális ételek, büféreggeli és büféebéd, finom kávék és házi cukrászsütemények várnak.

LE BISTRO

LE BISTRO

A Le Bistróban izgalmas ízek találkoznak páratlan lokációban, a budapesti Rákóczi híd közelében lévő festői dunai környezettel megáldott Kopaszi-gáton.

Aligátor-Kopaszi

Aligátor-Kopaszi

Az Aligátor elhozza a változatosság gyönyörű élvezeteit. A hét minden napjára készülünk valamilyen különlegeséggel, egyedi programmal, étel/italakciókkal.

Príma Pék

Príma Pék

Az ’A’ épületben található üzletben hétfőtől szombatig édes és sós finomságok széleskörű választékával várják a betérő vendégeket.

City SPAR

City SPAR

A Budapart GATE irodaház földszintjén található a City SPAR üzlet. A bevált üzletelemek mellett – jól áttekinthetően elrendezett zöldség- és csemegepult, illetve pékárurészleg – a SPAR enjoy. termékeket kínáló egyedi hűtőnek és a friss grilltermék tárolónak is jutott hely, amely a helyben sütött finomságokat kínálja.

The DAM_n Good Place

The DAM_n Good Place

Saját pörkölésű kávékból készült különlegességekkel, frissen sült pékáruval, házi készítésű limonádéval, üdítőkkel, süteményekkel, szendvicsekkel, a terasz megnyitási lehetőségekor sörökkel, borokkal, koktélokkal, a jó idő eljövetelével brunchokkal, tapasokkal vár Mindenkit szeretettel a kávézó!

Cafe Frei

Cafe Frei

Egy izgalmas kávé, kellemes környezetben? A kedvenc sütid és egy kis olvasnivaló? Ne menj tovább, újabb szuper hellyel bővült a BudaPart: a CITY irodaház aljában megnyílt a Cafe Frei legújabb kávézója!

Félegyházi Pékség Piknikség

Félegyházi Pékség Piknikség

A hazai, családi tulajdonú Félegyházi Pékség a BudaPart Otthonok ’B’ épületének földszintjén várja a vásárókat kiváló minőségű pékáruval és kávékülönlegességekkel!

Cioccolatte Fagylaltozó

Cioccolatte Fagylaltozó

A legfinomabb fagyikat és házi készítésű olasz süteményeket mától a városnegyedben is megtaláljátok, 'C' épületünk földszintjén! Kényeztessétek magatokat kedvenc ízeitekkel!

SHO BEACH BudaPart

SHO BEACH BudaPart

Budapest első, természetes vízi strandját a Lágymányosi-öbölben. Homokos part, páratlan kikapcsolódás, mennyei ételek, pimasz koktélok és programok várnak rátok!

VIRTU Restaurant

VIRTU Restaurant

A Duna-parton, a MOL Campus tetején a vendégek belekóstolhatnak a régió gasztronómiájába. Az ízekkel egyszerre vannak ott Közép-Európában, a Kárpátok bércein vagy az Adrián. A VIRTU Étteremben Budapest páratlan panorámája tárul elénk, tárnyéjaikon pedig hazánk és a régió múltja és jelene fogalmazódik meg.

ZaZie Bistro

ZaZie Bistro

Akár egy villásreggelire, egy gyors business lunchra, akár munka után egy italra. Minden nap válogatott alapanyagokból, hogy a nagyvárosi rohanásban is legyen egészséges választásod.

SALVE Pizza

SALVE Pizza

A nápolyi pizza az egyszerű és a minőségi alapanyagok nélkül mit sem érne. A Salve csapata erre nagyon is odafigyel miközben szeret kísérletezni is. Az aktuális újdonságuk eltér a közismert receptektől mégis ellenállhatatlan. A Zuchetta kérhető vegetáriánus verzióban is, akik esetleg kihagynák a húst. A sütőtök és a tökmagolaj keverve az olasz tradíciókkal egy igazi ízbomba. Tehát akármelyik pizzát választja az ember jól fog járni.

ESEMÉNYNAPTÁR

Radisson Hotel BudaPart Business lunch menu
febr - márc
26 - 01

Radisson Hotel BudaPart Business lunch menu

11:30
Radisson Hotel Budapest BudaPart-Shanghai Kitchen
TOVÁBB