Gasztronómiai élmények, aktív/passzív kikapcsolódás

Dancsó Erika Szalon MOL Campus Vízangyal

Dancsó Erika Szalon MOL Campus Vízangyal

Vár Téged is a MOL Campus megújult szépségszalonja, ahol Dancsó Erika L'Oréal Professionnel Nagykövet a Vízangyal márka közösen hozott új lendületet! Új lehetőségekkel és frissített szolgáltatásokkal várunk minden kedves vendéget, hogy együtt vághassunk neki ennek az izgalmas utazásnak, ahol a szépség és a harmónia ötvözete találkozik! Minőségi én idő, profi szakemberek, professzionális termékek, elégedett és boldog Vendégek. Pontosan ez a mi "titkunk" kulcsa!

Rugodent fogászat

Rugodent fogászat

Örömmel jelentjük, hogy több mint 15 év szakmai tapasztalattal, és több ezer elégedett pácienssel a hátunk mögött, végre méltó helyére került a fogászati rendelőnk. A legújabb csúcskategóriás kezelőegységekkel és diagnosztikai eszközökkel szerelkeztünk fel, hogy a már eddigi népes vendégkörünknek és új pácienseinkek is a legjobbat nyújthassuk. Folyamatosan bővítjük csapatunkat, hogy ezáltal is csökkentsük a várakozási időt. A sarkon található zászló és a recepciós pultnál lévő logó alapján meg lehet találni minket, de az igazi reklám az úgy is "szájról-szájra" terjed

Gyógyszertár

Gyógyszertár

A Kopaszi Non-Stop gyógyszertár 0-24 órás nyitvatartással vár mindenkit a BudaPart Otthonok 'A' lakóépület földszintjén.

Rossmann

Rossmann

Megnyitott a Rossmann Magyarország a BudaPart Otthonok ’E’ lakóépületünkben.

Inglow esztétikai szalon

Inglow esztétikai szalon

A létező legtartósabb szőrtelenítés a világelső Candela Gentlemax Pro Alexandrit lézerének erejével

The Glam Factory

The Glam Factory

A BudaPart Otthonok ’D’ lakóépület földszintjén található szalonban a különböző kozmetikai szolgáltatások mellett manikűrös, pedikűrös és sminktetováló szakember szolgáltatásait is igénybe vehetitek.

Vízangyal Beauty&Health Center

Vízangyal Beauty&Health Center

Az országban először nálunk nyitotta meg kapuit a SZENTKIRÁLYI ásványvíz alapú kezelések és kozmetikai termékek életmódközpontja.

ESEMÉNYNAPTÁR

Radisson Hotel BudaPart Business lunch menu
febr - márc
26 - 01

Radisson Hotel BudaPart Business lunch menu

11:30
Radisson Hotel Budapest BudaPart-Shanghai Kitchen
TOVÁBB