AZONNAL KÖLTÖZHETŐ – ÁTADTUK A BUDAPART OTTHONOK ’G’ LAKÓÉPÜLETET

A nyolcemeletes BudaPart Otthonok 'G' épületben már csak néhány, azonnal költözhető ingatlan várja az új tulajdonosát. A most átadott lakóépület a 2023 őszén elkészült központi park mellett, a városnegyed szívében helyezkedik el, így mind a pihenési lehetőségek, mind a szolgáltatások karnyújtásnyira elérhetőek a lakók számára.

Már a kilencedik épület lakásaira indult el az előregisztráció a BudaParton

Újabb 141 lakásra lehet előregisztrálni Újbuda dinamikusan bővülő új városnegyedében, a BudaParton. A BudaPart OTTHONOK ’K’ épület 8 emeleten, a nemrég átadott 2 hektáros központi park mellett várja az érdeklődőket. A lakóépület elhelyezkedésének köszönhetően a városnegyed talán egyik leginkább természetközeli épülete lesz, hiszen a park közelsége mellett a Lágymányosi-öböl is karnyújtásnyira található.

A BudaPartot választották a legnagyobb hatású ingatlanfejlesztésnek!

Október végén a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem adott helyt a XXIX. Országos Urbanisztikai Konferenciának, amely közel 230 résztvevővel, 80 előadóval és kerekasztal-közreműködővel zajlott le. A konferencia fókuszában a terület- és városfejlesztésben érintettek, a fejlesztők, a finanszírozók és a szabályozók eltérő érdekeiből adódó konfliktusok és kooperációs lehetőségek álltak a „Ki fejleszti a várost? – Érdekek, konfliktusok és együttműködések a terület- és városfejlesztésben” kérdésköre mentén.

30 ezren is lakhatnak, dolgozhatnak a BudaParton: hol tartanak most a fejlesztések?

Volt már jobb a gazdasági környezet, ugyanakkor már pozitív jeleket is lehet tapasztalni, amelyek a stabilizálódás, a visszatérés irányába mutatnak - mondta a Portfolio-nak Kiss Ákos, a Property Market ügyvezető igazgatója, aki a Kopaszi-gátnál zajló fejlesztés kapcsán beszélt az irodapiaci bérlők új igényeiről, fenntartható épületgépészeti megoldásokról és arról, hogy a BudaPart fejlesztése a stratégiai ütemterv szerint halad: 2030-ra 25-30 ezer ember lakik és dolgozik majd a területen.

Háromból három elismert irodaház!

A tavasszal átadott DOWNTOWN irodaépület környezettudatos megoldásaiért megkapta a nemzetközi LEED épületminősítési rendszer GOLD fokozatát. Ezzel a BudaParton a GATE és CITY épületek után már a harmadik irodaház rendelkezik ilyen fokozattal, így az itt dolgozóknak olyan minőségi munkakörnyezetet tudunk biztosítani, ahol otthon érezhetik magukat, és hatékonyan tudnak részt venni a városnegyed mindennapjaiban.

Négycsillagos Radisson hotel nyílt a BudaParton

A Kopaszi-gát szomszédságában, a BudaParton nyitotta meg kapuit október 19-én a Radisson szállodacsoport új business szállodája. A négycsillagos Radisson Hotel Budapest BudaPart remekül illeszkedik a „15 perces városnegyed” koncepciójába. A full-service hotel megnyitásával egy olyan nemzetközi csúcsmárka jelent meg az újbudai városrészben, mely tovább erősíti a környék szolgáltatásait.

Szálloda és irodaház majdnem egyben: BudaPart Downtown

Egy tervező, egy alapgondolat, két elkülönülő, saját karakterisztikájú épület. Szóló irodaháznak indult, majd különálló szállodával bővült a BudaPart egyik legújabb fejlesztése. Az OCTOGON magazin 186-os (2023/6-os) lapszámában megjelent cikkünket a legújabb Radisson Hotel Budapest BudaPart október 19-i ünnepélyes megnyitója kapcsán osztjuk meg.

Okosotthonok nyolc emeleten, innovatív megoldásokkal

A Lágymányosi-öböl szomszédságában épülő városrészben a közelmúltban adtak át egy új – 185 lakásos, innovatív építészeti és építéstechnológiai megoldásokkal készült – lakóházat, mely nyolc emeleten kínál modern okosotthonokat a beköltözőknek. A BudaPart városnegyedet a „15 perces város” koncepció jegyében alakítják ki, gyalogosbarát területként, felszíni autóparkolási lehetőség nélkül.