Töretlen fejlődés a BudaParton

A Kopaszi-gát mellett épülő BudaPart városnegyed új, 185 lakásos, innovatív építészeti és építéstechnológiai megoldásokkal készülő épülettel bővült, mely 8 emeleten nyújt modern okosotthonokat a beköltözőknek. Ezzel együtt már több, mint 1200 lakás talált tulajdonosára a BudaPart-on.

Közvetlen buszjárat indul a BudaPart és a belváros között

Közvetlen buszjárat indul 107-es jelzéssel november 19-étől a BudaPart és a Keleti pályaudvar között. A már kiépített tömegközlekedési infrastruktúrával együtt három buszjárat és egy közvetlen villamosjárat, valamint a MOL Bubi közbringaszolgáltatás kapcsolja össze a BudaPartot a város többi részével.

Újra kell osztani Budapestet – Egy új negyed születése zajlik

A budapesti irodapiac a maga immáron több mint 4 millió négyzetméterével egy érett, de még rengeteg fejlődési és fejlesztési potenciált tartogató szegmens. A kereskedelmi ingatlanpiac legfontosabb alappillére, az üzleti értelemben vett piaci folyamatok fokmérője. A változás ezt a szegmenst sem kerülte el: a hagyományos A, B, vagy C kategória besorolásokat egyre inkább a különböző minősítési rendszereknek (LEED, BREEAM, WELL és társaik) való megfelelés vette át, a covid okozta kihívások nyomán a belső, lehetőleg rugalmas kialakítás lett a siker egyik kulcsa, az ESG betörése pedig óriási lökést ad(ott) finanszírozási és befektetői elvárosok alakításához.

Új kommunikációs vezető a Property Marketnél

2022 májusától Both Balázs tölti be a kommunikációs vezetői pozíciót Magyarország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cégénél. A szakember a felelős a Property Market és ingatlanfejlesztési projektjei – többek között a nemrég a világ legjobb városnegyed fejlesztésének választott BudaPart - teljes marketingkommunikációjáért, az egyes fejlesztések márkaépítéséért, értékesítéstámogató kommunikációjáért.