LEED GOLD minősítést kapott a BudaPart CITY irodaház

Újabb budaparti irodaház kapta meg környezettudatos megoldásaiért a nemzetközi LEED épületminősítési rendszer egyik legmagasabb szintű fokozatát, a GOLD minősítést. Az íly módon „zöld” épületté nyilvánított BudaPart CITY, a városnegyed legújabb, state-of-art megjelenésű újgenerációs irodaháza, melyet a többszörösen díjazott Fazakas Építésziroda Kft. tervezett. A 2021 második negyedévében átadott épület 19 760 négyzetméter bérbeadható területtel a tavaly átadott legnagyobb területű irodaház az országban.

BudaParti Adventi Napok

December 16-18. között mindenkit szeretettel várnak az első BudaParti Adventi Napokra.

Budapesti kerület a világ legmenőbb városrészei között

A Time Out utazási magazin 27 ezer városlakót, valamint helyi szakértőket kért meg arra, hogy rangsorolják a legjobb helyeket a gasztronómia, a szórakozás, a kultúra és a közösség alapján. A világ legmenőbb városrészei között Budapest XI. kerülete végzett a lista hetedik helyén.

Milyen ingatlanba tegyük a pénzünket, hogy igazán jól járjunk?

Az elmúlt évtizedekben sokat változott a befektetési lehetőségek köre, a befektetési eszközök egyik legkedveltebb típusa azonban továbbra is az ingatlan. Ha ingatlanbefektetésről beszélünk, a legtöbben egy jó helyen lévő, könnyen kiadható lakás képét vizionálják, az ingatlanbefektetések lehetősége azonban túlmutat ezen. Az alábbiakban a hazai ingatlanpiac intézményi és a magánbefektetői helyzetét járjuk körül.

Városnegyedet álmodni

"Hosszan gondolkodtunk azon, hogyan lehet előre, jól elmagyarázni a vevőinknek, bérlőinknek, hogy nekünk mennyire fontos a kultúra. Az előnyök középhosszú távon fognak jelentkezni, és éreztük: valami nagyon erős gesztust kell tennünk, amivel a motivációnkat, az elkötelezettségünket világossá tesszük."