Megkapta a használatbavételi engedélyt a BudaPart CITY irodaház

A BudaPart CITY, a városnegyed második irodaháza minden hatósági elvárásnak és szakmai szabályrendszernek megfelelt, így a fejlesztő Property Market Kft. megkapta a használatbavételi engedélyt az épületre. Az első bérlők már nyáron beköltözhetnek.

A legmenőbb városi strandok Európában

A Lágymányosi-öbölben most megnyílt SHO BEACH BudaPart adta az apropóját, hogy Európa legjobb városi strandjai közül szemezgessünk. A tengerparti városoknál adott a lehetőség, de a folyóparti metropoliszok esetében sem lehet panaszunk, hiszen nincs annál különlegesebb érzés, mint egy nagyváros közepén strandolni.

Tengerparti hangulatú, homokos strand nyílik a BudaParton

A főváros legújabb városnegyedében, a BudaParton nyit meg Budapest egyetlen szabadvízi strandja, a SHO BEACH BudaPart július 3-án. A Lágymányosi-öbölben kialakított, kiváló vízminőségű, prémium strandon a fürdőzés mellett sportolási lehetőségekkel, kulináris élményekkel és a nyár folyamán változatos programokkal várják majd a látogatókat. De nemcsak a strandon, hiszen júniusban a városnegyedben megnyitott a Dürer Kert kerthelyisége, az EB-meccsek több helyszínen is követhetők a Duna partján és hamarosan indul a kertmozi is.

Hol tart a BudaPart, mennyire sikeresek az irodaházak? – beszélgetés Tóth Mariannal, a Property Market bérbeadási igazgatójával

Az Év Irodája Díjátadó & Piknik rendezvényre idén egy különleges helyszínen, a Kopaszi-gáton került sor, ami a BudaPart városnegyed szerves része. A nagy sikerű esemény apropóján beszélgettünk Tóth Mariannal, a Property Market bérbeadási igazgatójával, hogy hogyan is áll a BudaPart fejlesztése, amely Budapest egyik legnagyobb városépítési projektje, illetve mennyire sikeresek az újonnan átadott irodaházak.

A pandémia ellenére is intenzíven dolgozunk

Dr. Schrancz Mihály, a BudaPartot is fejlesztő Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatója szerint a budapesti irodaállomány továbbra is bővül, hiszen a kiemelt lokációban lévő prémium termékekre továbbra is szükség van a piacon. A városi élet örömeiről, az irodaélmény jelentőségéről és a közösségépítés mibenlétéről beszélgettünk.

BudaPart, itt egy teljesen új városnegyed születik – interjú

A Kopaszi-gátat is magába foglaló BudaParton egy vadonatúj városnegyed születik. A lakásokat, irodákat és üzleteket is kínáló projekt fejlesztő cégének, a Property Market Kft.-nek az ügyvezetőjével, Dr. Schrancz Mihállyal beszélgettünk. Véleménye szerint a home office térhódítását a digitalizáció már korábban lehetővé tette volna, mégis a járvány hatására vált igazán elterjedtté, de arra nem számít, hogy minden munkakörben otthoni munkavégzésre szeretnének a dolgozók vagy munkáltatók berendezkedni. Nemzetközi viszonylatban átlagosan 78, hazai viszonylatban 80%-os azoknak a munkavállalóknak az aránya, akik szeretnének visszatérni a munkába részlegesen vagy teljesen.

Nem csak a kütyüktől lesz okos egy város

Az irodapiacot nem fogja jelentősen átalakítani a koronavírus járvány, mert a dolgozók négyötöde már várja, hogy visszatérhessen a munkahelyére. A rugalmasan fejleszthető és átalakítható ingatlanok iránt nőhet a kereslet.

A BudaParton nyit újra a Dürer Kert

A BudaPart a főváros modern kori történetének legnagyobb ingatlanfejlesztése. A Duna partján épülő új városnegyed fejlesztője a lakó- és irodaházakon, valamint a kereskedelmi egységeken túl már a kezdetektől kiemelt hangsúlyt fektet a közösségépítésre, arra, hogy a városnegyedet élettel töltsék meg. A „BudaPart a kultúráért” kezdeményezésük részeként most a Dürer Kertet támogatták abban, hogy ideális helyen folytathassák tovább tevékenységüket, amivel egy sokszínű, kulturális intézmény érkezik a városrészbe. A kerthelyiség akár már a nyár folyamán megnyithatja kapuit.