Június elsején nyit Budapest egyetlen dunai strandja

A BudaPart városnegyedben, a Kopaszi gáton várja a fürdőzőket a SHO Beach Szerdán indul a második szezon Budapest egyetlen dunai strandján, június elsején nyit a SHO Beach a BudaPart területén, a Kopaszi gáton. A BudaPart városnegyed beruházás fejlesztője, a Property Market Kft. ügyvezető igazgatója Schrancz Mihály elmondta, hogy jó vízminőséggel, és a jelentős fejlesztésnek köszönhetően magas szintű szolgáltatásokkal várják a fürdővendégeket, akik közül a budaparti és a XI. kerületi lakosok jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg a belépőjegyet. A tavalyi, első szezonban 3.000 látogatója volt a létesítménynek, idén még jelentősebb érdeklődésre számítanak.

Hamarosan nyit a SHO Beach, a BudaPart egyedülálló strandja

A Lágymányosi Öböl, ahol a SHO Beach található, természetes fürdőhelyen alapuló strand, ám nem a Duna nagyvízi medrének a része, hanem csakúgy, mint a körülötte lévő Kopaszi Gát, magántulajdonban lévő közpark. A TimeOut felmérése szerint ez a környék, Újbuda többi részével együtt, a világ 7. legmenőbb környéke a gasztronómia, a szórakozás, a kultúra és közösségi élet szempontjait figyelembe véve. A vonzerőhöz kétségtelenül hozzájárul a szép fekvésű, tiszta strand, és a gazdag gasztro-, valamint programkínálat is.

Több mint félmillió négyzetméter, 26 épületben: bemutatta legnagyobb fejlesztéseit a hazai ingatlancég

Elérte az 500 milliárd forintot a Property Market Kft. aktív projektjeinek értéke tavaly, ami több mint 500 ezer négyzetmétert jelent 26 épületben, amelyből 16 lakóépület, 7 iroda és 3 hotel. A cég a passzív portfóliójában további 500 milliárdos, 27 épületre vonatkozó, 500 ezer négyzetméternyi fejlesztési potenciállal rendelkezik, amelyekre fejlesztési szerződés van– összegezte a 2021-es év mérföldköveit a Property Market Kft. ügyvezető igazgatója, Dr. Schrancz Mihály.

Újabb területeket jelölt ki a kormány: itt épülhetnek a rozsdaövezeti, áfa nélküli lakások

Eddig két rozsdaövezeti akcióterület kapott teljesen zöld lámpát a Rozsdaövezeti Bizottságtól, - az egyiket a XIII. kerületben a Váci úton jelölték ki, a másik pedig egy IX. kerületi, szintén több funkciós épületeket tartalmazó városfejelsztési projekt. A legfrissebb közlönyben újabb 4, azonnali rozsdaövezeti terület kapott gyorsított beruházási jóváhagyást a kormánytól. Ez a lakásvásárlóknak is jó hír, hiszen az egyébként 5%-os áfával épülő rozsdaövezeti lakások után, visszaigényelhetik az áfát, így lényegében áfa nélkül tudnak vásárolni.

Megkezdődött az előregisztráció a BudaPart Otthonok ’G’ lakásaira

Újabb lakóház fejlesztését indítja el a Property Market Kft. a BudaParton. A nyolcemeletes BudaPart Otthonok ’G’ épületben 180 lakás várja majd az új tulajdonosait, amelyekre megkezdődött az előregisztráció. Az épület a BudaPart mintegy 15 hektáros központi parkját határolja, melynek közvetlen közelében elérhető a városnegyed bevásárlóutcája is. Az átgondolt fejlesztési koncepciónak köszönhetően így az itt lakók, dolgozók és az ide érkezők egyszerre élvezhetik a természetközeli kikapcsolódás lehetőségét a mindennapi aktív és kényelmes életet támogató széles szolgáltatási portfolióval együtt.

Fontos személyi változások a Property Marketnél

Az év első negyedévének a végén két igazgatói kinevezéssel erősíti menedzsmentjét a Property Market. Gyöngyösi Zsoltot iroda- és hotelfejlesztési igazgatónak nevezték ki, Füstös Attila pedig lakó-és infrastruktúrafejlesztési igazgatóként csatlakozott a céghez.

Új igazgató a Property Marketnél

Új kiskereskedelmi bérbeadási igazgatóval erősít a Property Market, a három legnagyobb hazai ingatlanfejlesztő cég egyike.