Megnyílt a központi park

Több, mint 7000 négyzetméter új zöld terület, közel 50 fa, kutyafuttató és közösségi kert várja a pihenni vágyókat a világ legjobb városnegyedfejlesztésének választott BudaParton

Nektek ilyen a BudaPart!

A májusban meghirdetett „Nekem a BudaPart…!” fotópályázaton azt kértük, hogy örökítsétek meg a kedvenc pillanatotokat, helyeteket, hangulatotokat a BudaParton.

Kétszeresen elismert irodaház a BudaParton

Másodszor ítélték oda a BudaPart CITY irodaháznak a környezettudatos megoldásaiért a nemzetközi LEED épületminősítési rendszer egyik legmagasabb szintű fokozatát, a GOLD minősítést. Az „Operation and Maintenence” kategóriában megszerzett minősítéssel az épületüzemeltetés fenntarthatóságért tett erőfeszítéseit ismerték el.

A Mediator az első fecske – A neves reklámügynökség az épület átadásával egy időben költözik a BudaPart legújabb irodaházába

Májusban adták át a világ legjobb városnegyed fejlesztésének választott BudaPart legújabb, immár negyedik irodaházát. A BudaPart DOWNTOWN vegyes funkciójú épület, az A kategóriás irodaház mellett 4 csillagos Radisson business szálloda várja majd az ide érkezőket, teljes körű szolgáltatásaival lehetőséget teremt az ügyfelek magas minőségű kiszolgálására. A DOWNTOWN első bérlője a Mediator full-service ügynökség, akik az épület átadását követően, 2023 májusában költöztek be egy teljes irodaszintre.

Neked milyen a BudaPart?

Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három kategóriában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Megújul a Budafoki út és környéke

Megújul a Budafoki út és környéke, a 2022-ben a világ legjobb városnegyed fejlesztésének választott BudaPart következő ütemében. A fejlesztő Property Market projektjéhez kapcsolódóan számos olyan közmű és közlekedési infrastruktúra-fejlesztés valósul meg több lépcsőben, amivel a főváros XI. kerületének közterületei rendezettebbé és korszerűbbé válnak. A munkálatok soron következő, Budafoki utat érintő üteme május 15-én kezdődik. A kivitelezés során a Budafoki út, Dombóvári út és Hauszmann Alajos utca közötti szakaszán közműépítést, útépítési munkálatokat végeznek, biztonságos kerékpársávokat és jelzőlámpás csomópontokat épít ki a fejlesztő, valamint elkezdődik a Budafoki út zöldítése is.

Sokan akarnak új lakást venni, nem csökkennek az árak a minőségi ingatlanoknál

Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Egyre inkább elválnak egymástól az ingatlanpiac különböző területein a minőségi, korszerű termékek a kevésbé szofisztikált megoldásoktól, előbbieknek ugyanakkor továbbra is jó piaca van, amelyen a fejlesztők, vásárlók és kivitelezők szempontjai egyaránt érvényesülhetnek – mondta el a Portfolio-nak Kiss Ákos. A Property Market nemrég kinevezett ügyvezető igazgatója szerint mind a lakás- mind pedig az irodapiacon és a szállodák esetében keresettek a minőségi projektek, sőt, az elmúlt időszak változásai révén még inkább felértékelődnek az újabb és korszerűbb ingatlanok.