Négycsillagos Radisson hotel nyílt a BudaParton

A Kopaszi-gát szomszédságában, a BudaParton nyitotta meg kapuit október 19-én a Radisson szállodacsoport új business szállodája. A négycsillagos Radisson Hotel Budapest BudaPart remekül illeszkedik a „15 perces városnegyed” koncepciójába. A full-service hotel megnyitásával egy olyan nemzetközi csúcsmárka jelent meg az újbudai városrészben, mely tovább erősíti a környék szolgáltatásait.

Szálloda és irodaház majdnem egyben: BudaPart Downtown

Egy tervező, egy alapgondolat, két elkülönülő, saját karakterisztikájú épület. Szóló irodaháznak indult, majd különálló szállodával bővült a BudaPart egyik legújabb fejlesztése. Az OCTOGON magazin 186-os (2023/6-os) lapszámában megjelent cikkünket a legújabb Radisson Hotel Budapest BudaPart október 19-i ünnepélyes megnyitója kapcsán osztjuk meg.

Okosotthonok nyolc emeleten, innovatív megoldásokkal

A Lágymányosi-öböl szomszédságában épülő városrészben a közelmúltban adtak át egy új – 185 lakásos, innovatív építészeti és építéstechnológiai megoldásokkal készült – lakóházat, mely nyolc emeleten kínál modern okosotthonokat a beköltözőknek. A BudaPart városnegyedet a „15 perces város” koncepció jegyében alakítják ki, gyalogosbarát területként, felszíni autóparkolási lehetőség nélkül.

Megnyílt a központi park

Több, mint 7000 négyzetméter új zöld terület, közel 50 fa, kutyafuttató és közösségi kert várja a pihenni vágyókat a világ legjobb városnegyedfejlesztésének választott BudaParton

Nektek ilyen a BudaPart!

A májusban meghirdetett „Nekem a BudaPart…!” fotópályázaton azt kértük, hogy örökítsétek meg a kedvenc pillanatotokat, helyeteket, hangulatotokat a BudaParton.

Kétszeresen elismert irodaház a BudaParton

Másodszor ítélték oda a BudaPart CITY irodaháznak a környezettudatos megoldásaiért a nemzetközi LEED épületminősítési rendszer egyik legmagasabb szintű fokozatát, a GOLD minősítést. Az „Operation and Maintenence” kategóriában megszerzett minősítéssel az épületüzemeltetés fenntarthatóságért tett erőfeszítéseit ismerték el.

A Mediator az első fecske – A neves reklámügynökség az épület átadásával egy időben költözik a BudaPart legújabb irodaházába

Májusban adták át a világ legjobb városnegyed fejlesztésének választott BudaPart legújabb, immár negyedik irodaházát. A BudaPart DOWNTOWN vegyes funkciójú épület, az A kategóriás irodaház mellett 4 csillagos Radisson business szálloda várja majd az ide érkezőket, teljes körű szolgáltatásaival lehetőséget teremt az ügyfelek magas minőségű kiszolgálására. A DOWNTOWN első bérlője a Mediator full-service ügynökség, akik az épület átadását követően, 2023 májusában költöztek be egy teljes irodaszintre.