Közösségépítésre koncentrál a BudaPart - Magyar költők verseivel is népszerűsítik a városnegyed értékteremtő céljait

Budapest modern kori történetének legnagyobb fejlesztése elkezd megtelni élettel, már több százan laknak és dolgoznak a BudaParton. Az elmúlt hónapokban megvalósított márkafrissítés célja, hogy még traszparensebbé tegye a természeti és koncepcionális értékeket és erősítse az érzelmi kötődéseket. A most debütáló videók fókuszába az új városnegyed, a Duna, a Kopaszi-gát és a közösség kapcsolata került, amelyekben Kovács Patrícia, Törőcsik Franciska és Simon Kornél hozzák közelebb a BudaPart egyedülálló hangulatát magyar költők versein keresztül.

Van igény a prémium lokációjú, új otthonokra – interjú

Várhatóan erős élénkítő hatása lesz a kedvezményes áfakulcs visszavezetésének az új otthonokra. A vásárlók így kedvezőbb vételárra és nagyobb választékra számíthatnak – véli Kiss Ákos. A BudaPart városrészt is fejlesztő Property Market értékesítési igazgatója szerint most érdemes lenne a rozsdaövezeti otthonokat is támogatni, így például nagyobb léptékű bérlakás építések is indulhatnának, méghozzá piaci alapon.

Ez a projekt minden egyes elemében unikum a hazai építőiparban

Ugyanakkor világszerte is hiába keresünk olyan toronyépületet, mint amilyet a MOL megálmodott a BudaPartra. A kivitelező Market Építő vezérigazgatója az új városrészt létrehozó BudaPart beruházás különlegességeiről is átfogó képet adott.

Óvoda és háziorvosi rendelő is nyílik a BudaParton

A BudaParton, a főváros legújabb városnegyedében már öt épületet átadtak, jövő nyárra pedig újabb két házzal bővül a beruházás. A lakó- és irodaépületek mellett egyre jobban kirajzolódik a városnegyed bevásárlóutcája, már több üzlet megnyitott, és fokozatosan bővülnek a kereskedelmi egységek, valamint a rekreációs lehetőségek. A BudaPart szolgáltatásai az itt lakókon és dolgozókon túl a környéken élőket, valamint a városnegyedbe látogatókat is kiszolgálják.

Új városnegyed épül: mutatjuk, hogy áll a BudaPart

Budapest legújabb vegyes funkciójú városrésze épül, amely magában foglalja a Kopaszi-gátat és a Lágymányosi-öblöt is. Az 54 hektárnyi területen megvalósuló BudaPart projekt megközelítőleg 10 év alatt épül fel, a beruházás végére 25–30 ezer városlakó otthonává, munkahelyévé válik az új negyed.

A Duna mellett születik a főváros legújabb városnegyede

Kevés városrész változott akkorát, mint az elmúlt években népszerű parkká vált Kopaszi-gáté. Az egykori magyar ős-Las Vegasként emlegettet környékből napjainkra modern kori Budapest vált: a BudaPart-projekt keretében egy teljesen új városnegyed épül fel.

Otthonok a Duna partján, ahol homokos partszakasz és strand is vár!

Van egy városrész Budapesten, a BudaPart, ahol semmiben nem kell kompromisszumot kötnöd. A belvároshoz közel, a Duna partján lehet az otthonod, ahol kezdheted a napod SUPpozással az öbölben, vagy kocogással a Kopaszi-gáton, bevásárolhatsz az épületek földszintjén található üzletekben, jövőre pedig homokos partszakasz és Beach&Bar is vár. Mutatjuk a BudaPartot, ahol most akár 5 százalékos lakásáfával lefoglalhatod új otthonodat. Újbudán, a csodálatosan megújult Kopaszi-gát mellett, a Duna partján, a Property Market fejlesztésében és a Market Építő Zrt. kivitelezésében épül a főváros legújabb városnegyede, ahol már most számos szolgáltatás és kikapcsolódási lehetőség elérhető az egyedülálló természetközeli, vízparti lokációban.