Szerkezetkész a BudaPart következő irodaháza

Elkészült a BudaPart CITY irodaház szerkezetépítési munkáival a Market Építő Zrt. A Property Market fejlesztésében megvalósuló irodaház közel húszezer négyzetméteren kínál majd irodahelyiségeket és egyéb szolgáltatásokat 2021 nyarától. Az építkezés jelenlegi ütemével számolva a tervezettnél is korábbi átadás valósulhat meg.

Új iroda értékesítési igazgató a Property Marketnél

Tóth Mariann 2020. október 19-én csatlakozik a Property Market csapatához, Magyarország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztőjének menedzsmentjéhez. A szakember iroda értékesítési igazgatóként a városnegyed léptékű BudaPart, illetve a vállalat további ingatlanfejlesztési projektjeihez kapcsolódó iroda bérbeadási tevékenység irányításáért felel majd.

Ezért költözik a Bayer a BudaPart CITY irodaházba

BudaPart CITY irodapiac Jövőre készül el a BudaPart második irodaépülete, a hatemeletes BudaPart CITY. A ház egyik leendő első beköltözőjét, a Bayer Hungáriát kérdezte Pál Tamás, a tranzakcióban bérbeadói képviselettel megbízott ESTON International Zrt. Office Agency divíziójának vezetője.

Őszintén az ingatlanpiacról - Mit okozott valójában a járvány és mi vár még ránk?

Az újfajta élethez újfajta ingatlanhasználati szokások jönnek. Home office, rugalmas munkavégzés, albérlet, e-kereskedelem és logisztika, melyek a világ minden táján aktuális kérdések. Mit mondanak azok, akik ezt első sorból követik és alakítják? Mit jelent a covid az ingatlanpiacra nézve makrogazdasági megközelítésben? És vajon mennyire értékelődött át a világ befektetési és finanszírozási környezet tekintetében? A Property Market RELOADED 2020 konferencia második felében erről beszéltek a szakértők.

A SIÓ-Eckes az elsők között költözött a BudaPart GATE irodaházba

Magyarország piacvezető gyümölcslégyártójának budapesti részlege a BudaPart GATE irodaházba költözik. A harmóniát és dinamizmust sugalló új iroda a természetközpontú vállalat értékeit tükrözi. A SIÓ-Eckes munkatársaihoz és a cég működéséhez igazodó, inspiráló irodakialakítás és design ösztönzi a hatékonyságot, a kollégák közötti együttműködést és a munkahelyi szinergiák kialakulását.

LEED GOLD minősítést kapott a BudaPart GATE irodaház

Nemzetközileg is környezetbarát és energiahatékony épületté nyilvánították a BudaPart városléptékű fejlesztés első, februárban átadott irodaházát. A Property Market által fejlesztett BudaPart GATE elnyerte a LEED GOLD minősítést, amivel az épület fenntarthatósági törekvéseit globálisan is elismerték.